Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Magija ciri-bu ciri-ba nestala je lova preko papira bez ispaljenog metka od nepoznatog strijelca ujeo je vuk kenjca Ko je jamio, jamio.. Who has taken, has taken Who is not, is not mistaken...
svi posteni u ministarstu ,cak kad-kad uđu u poštu
da mi je znati ko je dislajko hihi
Jel to Dusanka Majkic opet otisla u penziju?
Ma dala "jebacu"!
Kako ovo , baš sam začuđen i iznenađen . . . ! ! ! ! Pa u ministarstvima nam rade sve PROVJERENI i PODOBNI poslušnici ... Tko bi rekao da su isti ( l o p o v č i n e ) k'o i njihovi šefovi ... Ministre, ministre, drugi put malo bolje tetku saslušaj kad ti blagajnicu i ostale suradnike bude predlagla ... vidiš da ne važi ona i babo joj je bio pošten čovjek ... ! ! !
dobro je da nije više
Koliki je to blagajnički minimum, jer maksimuma nemate.
Ove hodžice samo hališu.
27.000 KM šta je mačku goveđa glava ovo je nko skroman i ovo nije viest mi smo navikli da se pokradu ogromne pare ovo nije vrijedno pomena. Njihov neko se poslužio, zatrebalo mu.
David Copperfield je nula za ove...
To vam je primila agencija za državnu službu i ti državni službenici su zaštićeni ko životinje koje izumiru, pa ukrao je službenik u centralnoj banci milion pa?
Podijelio sa ostalim uposlenicima hehe cirkus
Pozdrav iz afričke zemlje safari, zbogom žohari! (u potpisu: blagajnica)
Ma nestali su do sada milioni, milijarde...ne treba puno cackati, dosta je baciti pogled na npr. Poljine...
ajde ba.....zatrebalo uhljebljenoj teti da prijevremeno otplati kredit :)
Samo 27000?
Blagajnica oće ići na more. Ej, evo prosperiteta. Hiljada po hiljada, milionče po milionče.
27 miliona je nestalo lopovi jedni. Sram vas bilo i sramim se dto vas moram reziliti 😩
Bake ovoliko na trafici potroši......