Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa sta mislite odakle ce kinezi drugo da uvezu robu? Mr s u japan je be m ti ma t er kinesku
kladim se da ovaj kineski nije nista manje efikasan od originala... :)
Jbš kineze,pohasijali se,nisu dali dovoljan bakšiš i čučnuli,ko ih j.ebe,našli naše carinike ucjenjivati,kontaju recesija,pa jeftinije proći.
Meni je iskreno drago da je ovo ovako počelo i da imamo kontrolu bar nad nečim. U pravu ste i za hranu i za odjeću i od nekud se mora početi. Moji imaju originalni Kosmodisk i proizveden je u Sloveniji i pomogao je, tako da no hurd filings nevjernim Tomama ali ovo čudo fercera....KAKO, NE ZNAM...ali najbitnije da su ih uhvatili i da nešto kako treba funkcioniše i na carini...ČAK!!!
Pa sve dok smo mi ovakvi stalno će nam se ovo dešavati, ne znamo poštovati ni to što je nešto orginal ni to što je kopija.... Baš divno... treba nama mačke stavljati u hranu jer smo svakako naopak narod. Pa dajte ljudi zar ne mislite na sebe? Meni su ovi iz TopShopa skroz OK, bas imaju uslugu vrhunsku i cak su mi sasvim normalno servisirali proizvod koji sam kupovao kod njih dok su me poslali da Vam ne kazem gdje kuce gdje sam jednu stvar placao i preko 1000 KM... Ja ih podrzavam i svaka cast carinicima za ovo djelo.
to stisne živac ! to stvara bol !!!! i to nije sve !!! pozovite odmah !
Ni original a ni kopija ne vrijede cijene za koju se prodaje.
a sta lafo orginal nije pravljen u kini? koja glupost
A šta je sa ovim proizvodima koji se prodaju po apotekama i drugim radnjama ? Jesu li i oni krivotvoreni s obzirom da na ovim u apoteci stoji made in C...? To nikom nije palo na pamet da provjeri, a da ne pričamo o robi iz Turske (originalne adidas trenerke)?????
pa citava Zenica se masira ovim masagge...hehehe
Ako su nam kinezi najvece zlo, halal im bilo... Sto ne otkriju domace svercere. One koji uvoze meso iz tudjih ratnih rezervi kojima je prosao rok i melju nam u pastete; Tuse naocale fol orginal od po 300 maraka a na internetu ih kupis (ORGINALE) za 200KM, garderoba koja traje mjesec i po, malo krace od televizora, koji krepa odmah poslije ves masine, a nigdje servisa niti icega a sve uvoz fol dileri i zastupnici!!! Fatajte one sto kradu na nasim radnim mjestima i unistavaju nasu ekonomiju i one sto im izdaju dozvole i gledaju kroz prste. Pusti se ba kineza...
A cemu otoji sluzi
OVAJ KINESKI JE KVALITETNIJI :)))
Stavarno treba oćerati sve kineze odavde oće nas sve potrovati i ozračiti, nevezano za kosmodisk.
A ko da original potice iz neke druge zemlje, sve nam je ba made in China :D Isto sranje drugo pakovanje...
KOSMO DISK JE IZ KOSMOSA I NIJE DISK NEGO KICMENI STUB PLASTICNE ZIVOTINJE DISKOS