Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mujezin na munaru. A ovi sto lupaju po zvonima takodjer treba da smanje decidele.
A sto ce dzamiji audi-oprema. Pa danas svi ljudi imaju satove.
@jesen A sto ce crkvi zvono, danas svi imaju satove?!
Jesam li vam rekao da će i džamije doći na red posle crkve?
Nevjernici, kad budete na Sudnjem danu, na patnje stavljeni, nemojte reći da niste upozoreni!
Ti si produkt \"baliskog posla\" seljacino. Ne, ne turskog posla.
prije svega bila srpska ameba,ameba srpska srpska ameba ameba srpska srpska ameba nek neko pipne srbiju mami srbi imamo srusti pola amerike za dva sata. ameba srpska srpska ameba
ybo ti allah mater.
Na osnovu onoga sto sam procitao o islamu mogu samo reci da one koje mi ismijavamo ovdje svi, vehabije, pozivaju bez truncice sumnje u izvornu vjeru.
Ja molim Allaha, Pravednog, Mislostivog, da mi oprosti i da me ucvrsti u islamu i usmrti na njemu, amin.
Potvrdjujem da je istina sa cime je dosao i da je istina ono sto je objavljeno onima prije njega, Isusu i Mojsiju.
Ja Darwin licno se odricem svojih bivsih komentara o vehabijama i svjedocim da nema drugog istinskog boga osim Allaha i da je Muhammed njegov rob i poslanik.
MORA DA JE PAHOMIJE REINKARNACIJA MUHAMEDA KOJI JE GUZ.IO AJSU OD 9 GOD
@kaurin Nemas argumenata pa pokusavas da napises komentar sa laznim informacijama koje je stvorio tvoj genocidni narod.
inace odza zavija zbog sjecanja na dan kad mu je osjeceno ono malokozice sa k.ur.sa pa zavija imitirajuci bol inace u zadnje vrijeme popularna je operacija vracanja kozice na k..ac i vracanja pradjedovskoj vijeri ovo je jos jedan od dokaza jel je ljudima dosadilo arlaukanje sa munara i ispustanj neartikuliranih zvukova na nekom jeziku koji niko nerazumije prema tome samo napred prisivajte kozice nazad skidajte ikone sa tvana nikad nije kasno
@kaurin nikad nije kasno da ti odes u psihijatrijsku ustanovu
nagalamim ti mamu u krevetu. smeta ezan a ne smetaju zvona crkve.
Vladika vranjski Pahomije, protiv koga je vođen sudski postupak zbog zlostavljanja maloletnika, organizator je pozorišnog festivala za decu sa posebnim potrebama „Naša deca širom Srbije“! Dva od četiri dečaka koji su bili žrtve zlostavljanja od strane vladike Pahomija, kako nam je rekao njihov advokat Aleksandar Stojković, u Grčkoj su nedavno uspeli da završe bogosloviju, jedan je otišao iz crkve i okrenuo se privatnom biznisu, dok se četvrti bori sa teškim psihičkim problemima koji su posledica zlostavljanja.