Komentari (221)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aferim. Roknes ga u glavurdu i jedno zlo na ulici manje. Ako ga je policajac rokno dodijeliti mu orden zasluga za narod!
...... ček malo,možda je ćoek samo bio na svom radnom mjestu?
Bolje je trcati pred rudu nego bjezati od policije!
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
E ovako treba stalno policija da koristi oruzje
Na dnevniku RTRS-a kažu da je ubijem vozač Adis Đ.
http://www.source.ba/clanak/9829795241446/vijesti/MUP%20KS%20zatekao%20djevojku%20i%20mladi%C4%87e%20u%20kra%C4%91i%20vozila,%20ubijen%20voza%C4%8D/?ref=tiker klixs zataskava evo sta je bilo
grad Istočno Sarajevo, haha
Iz ovog teksta se još ne vidi ko je koga "roknuo" nadam se da je kriminalac roknut
Ljudi, vidio sam fotografiju na nekoj fejsbuk stranici, na njoj je poznati Balkanski reper Stoka, lik je pokrenuo oldschool rep na Balkanu uz još neku ekipicu. Ovo će biti međunarodni incident, lik je stvarno kralj, voli se zezati, ne znam kako se ovo desilo.
Sad' imaju olovo u plućima.
@rajs_svajcarac Jel srbin sa psihijatrije na Sokocu..
jeli poznat odranije?
ali sto su slike korisne.... sve ima, zalutali reno iz oba ugla, golf s oznakom P, kamion sa nekim dusecima, traka razvucena snimak sa udaljenosti od 200 metara...
U PIZDU MATERINU, SVE VIŠE NA BLISKI ISTOK LIČIMO .... ! ! ! (nema cenzure, čemu)
Prebačen je na KUM Univerzitetsko kliničkog centra gdje su ga dokrajcili.
Nadam se da je ubijen kradljivac auta... Međuoči ga je pravo... ko Fikro Nusreta...
Kazu nema sredstava za nove lisice,pa zato moraju odmah pucati.
Razmjena vatre.. pito cojka imal vatre da pripali drinu..
Sačekajte malo više informacija umjesto što se radujete. Ta je policija optužena za Genocid i vi se radujete jer je ubila nekoga, zbog nečega...? A nemate veze šta se zbilo, žalosno...
Vrli stručnjaci tvrde da je s pravom ubijen i ta vijest im je uljepšala dan. Pa neka ih, ne treba im kvariti dan s ovakvim komentarima :)
Konacno lijepe vijesti :)
Ma totalno mi je svejedno za nacionalnost ovog propalice, i naravno da ce mi bit drago kad neko ko je toliko bahat da ukrade auto i pri tom potegne pistolj na policajca pogine.
Daj ne glumi budalu, sasvim je jasno sta se desilo. A dabogda ti sakupljala 5 godina od privatnicke plate i kupila auto pa ti ga ukrali.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)