Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E da je bio bošnjoveč bi bili naslovi tipa Terorista krenuo na policijsku stanicu Napad na RS-u od vehabija Vehabija zaluto u Lukavicu.....al jebiga ovo je pošteni srbin samo malo prolupo.
bliskoistočno sarajevo
Terorizam culi su se i uzvici Allahu ekber :)
Veselo i tebi bilo, ali kako se selo zove?
da je musliman digla bi se cijela rs i upadali bi u džamije već
M.D Milorad Dodik terorista!!!!!! :o
pravoslavni radikalizam i terorizam pomiješan sa lokalnim primitivizmom....
I Deda Mraz se boji Sarajeva i divljaka
Svi smo mi ista govna !
pravoslavni rakijaš ne može nikada dosegnuti visine islamskog teroriste!!
Istocno Sarajevo... Vise medjeda na ulicama nego ljudi. Zamislite kako je tamo za mlade normalne ljude? Vidi Sarajevo grad s planine..bascarsija, nedzarici, Malta, marijin Dvor... Puno omladine i zabava. A njemu je komsinica krava u stali. Sto je najgore, roditelji su nekad zivjeli u sred tog grada Sarajeva i prekockali sve to zbog Cetnicke ideologije. Jadno to dijete sa takvim genijalcima.
Vi Svrbi zivite na brdima, volite provocirati ratove, volite unistavati sve sto je lijepo, mrzite svakoga oko sebe, krave i koze su vam komsije, ne mozete Amerikance ni smisliti, i imate duge brade..... Sve ovo potvrdjuje da ste vi Evropski Talibani.
Heheh, taliban istočno sarajevski!
sigurno neki đikan
M.D. - da nije Milorad Dodik?
Treba ga osudit za terorizam.
Vehabija!
Komsija Dr. Dabica