Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj koji smo mi međedi hahah!!
hmmm, digose ljudi frku zbog 2 marke, haj tim klipanima treba malo po usima, al bezveze zbog vakvih gluposti po novinama da pisu, jebga kradu se milioni svaki dan, drzava u kurcu i politicari si sami dizu plate na racun sirotinje, iskreno - te lopove treba \"adekvatno\" kaznit (po zakonu) al sigorno su manaj sramota od politicara koja kradu svaki dan sirotinji iz djepa ! pozdrav!
TO JE JET SET
I JA BI NJEGA SA TIM KONOPCEM GA OBJESIO ISPRED HOTELA EVROPE .
prodajem original \"kanafu\" - konopac sa Hotela \"Europa\" (heheheh) Napomena: Sad je na Hotelu lažanjak od Kineza !!!!:)))))
konopac od 30 cm koji vrijedi nesto manje od 2 KM je odmah i vracen, odnosno ne moze se reci bas vracen posto nije bio niukraden, mozda vracen na prvobitno mjesto sa kojeg je pomjeren(ne ukraden) neki 15 m. cuvajte vi ukrasne konopce..jebo pistolj,noz,benzin..................... zato nam je drzava ovakva kakva jest!! heh..sram vas bilooo!!!
pa eto momak, u fazi neke zezancije mazno konopac, kanafu, pao, poceo supljirat.. Ako je to neki duzi konopac, nece ga uzet da se objesi. Ali kravu svezat komotno. Da je proso bio bi pasa na livadi, sa najljepse svezanom kravom..
Glupani i primitivci.... Mislim bash ce se najesti od tog konopca Realno za nas je jedna atomska, pardon hidrogenska bomba tako da nas izbrise za sve vrijeme sa ovih prostora i ovu zemlju nasele neki novi i bolji ljudi.
Pa buduci da nam je sve ostalo u \"drzavi\" ok, onda je kradja ukrasnog konopca izuzetno ozbiljan problem!!!
nemoj me zezat! konopac..kaze se kanafa ako cemo precizno starogradski :S
Welcome to Bosnia Welcome to Sarajevo Welcome to hotel (cuj te sada ovo) EUROPA Hahaha
bosna naša i bosanci naši.......
Vezi policijo bagru za radijator pa udrite do besvijesti ko nekada sto ste radili i nece vise.Kako je moguce da sarajljica krade od sandze :D ?!? Pokusaj sarajljice da dodje do malo parica da bi sebi priustio kaficu u hotelu Europa.Mogo si kokuze pitati za kaficu postenije je dao bi ti sandzo a ne da se krade sarajlijico :D Sta ima fasisti , kako ste vi ?
zašto inicijali?? ja bi imenom i prezimenom imenovala....jel ih stid?!?!?
hohohohohohohohohohohohoooooo! Lojavci su uvijek bili kokosari i to ona najniza vrsta! Da hoce izaci i ono malo nemuslimana sto je ostalo pa da ih gledam sa uzitkom kako prave budale od sebe.