Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rahmet ti duši Pele , išarani nafurani narkoman i nabildani cigan koji ne zna pričati i koji ne zna tablicu množenja ti dođoše glave , i njima će nadam se neko..
Mora se poraditi na ozbiljnosti sudija i tužilaca u njihovom radu. Presude najčešće padaju zbog proceduralnih grešaka.
Mali hrasnicki dilercic, moj Pele kakav ti smrdo dohaka...
Politiko, močnici, zakonodavci dovesti ćete do toga da ljudi rokaju koga stignu, politiko, močnici, zakonodavci dovesti ćete do divljine i anarhije a jako ste blizu. Polotiko, močnici, zakonodavci riskirate i igrate se sa prirodom i prirodnom funkcionalnošću ljudakog mozga. Jamite se budaleština koje dopuštate Allah vam se smilovao
Treba uvesti zakon da svako ko je punoljetan smije kupiti oruzje i da ima pravo na samoodbranu,mozda bi se tad kriminalci vise razmisljali da li nekog terorisati ili napasti,Tim bi i usparali na ova sramotna osudjivanja i usparali veliku sumu novca.
moj damke, nek ti je lahka crna zemlja
Malo reketiranje sada ovo ono
Zasto je Zvizdic pozvan a Duduk nije ? Kme.
pustitr ga svakako je cirkus 😂