Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zatvorite komentare
Koja ironija. Komentariše čovjek da trebaju ukinuti komentare :)
@Hipoteza A kako ce inace porucit redakciji da ukine komentare, zvat telefonom mozda?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
neka ti je rahmet dusa i lijepi Dzenet ljepotice
Cijenite zivot i svoje najmilije, uzivajte ako ste zdravi i dok ste zdravi. Stvarno, kad procitam ovakve vijesti, kad vidim da je jedan mladi zivot na ovakav nacin ugasen, dodje mi da nikad ne upalim kompjuter, pogotovo jbni fejs ili ovaj degenericki portal... kakav gubitak dragocijenog vremena
Da joj Allah podari lijepi Dzennet ...
Prelijepa djevojka. RIP
Porodici mnogo sabura u ovim teškim trenucima. Da joj dragi Allah oprosti grijehe i podari vječiti džennet
Dusa draga rahmet joj dusi, a porodici sabur
i dalje ne mogu vjerovat da se ovo desilo. skroz mi je teško pala vijest da nas je Irma napustila...bila je pozitivna i vesela osoba bez obzira na probleme, a bilo ih je mnogo...počivaj u miru, anđele naš..
rahmet njenoj dusi..oslobodila se tereta i patnje. zao mi je njene porodice. sada njima treba pomoc.
Klix recite koliko vam je dovoljno novca da ukinete komentare na vijesti gdje je objavljena necija smrt ili nesreca.. Zakljucavate komentare na placene reklame kojekakvih BiH glupsona i glupaca, a ovdje gdje je necija zla sudbina bila da izgubi borbu za zivot dozvoljavate.. Koja vam je cijena da i ove zakljucate recite da skupimo i da vam udijelimo sadaku.
NEKA TI JE RAHMET DUSI TVOJOJ I LIJEPI DZENET. ZATVORITI KOMENTARE I NEZNAM PO CEMU OVO SPADA U CRNU HRONIKU.
Zasto zatvarati komentare? Zar se stvarno neko usudi reci ruznu rijec za dijete koje je mladost provelo u bolnicama. Dijete koje je nazaost dobilo jedan od najagresivnijih karcinoma. Dijete koje se dugo borilo za zivot! Ako bi se nasao neko tako odvratan neka pomisli na karmu.
Neka ti je rahmet dusi i lijepi dzenet.
Yebo vas klixe bog ludi, na gluposti od clanaka gasite komentare, a na ovo ste ostavili otvorene!!!
Pocivaj u miru. Odmori od ovog dunjaluka.
Lijepa djevojka :( Neka ti je vjecni rahmet dusi
ode jedan mladi zivot nek ti je rahmet dusi a porodici sabur