Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosnje se pobunile konacno...predznak smaka svijeta.
Bio sam prisutan u opstini Ilidza i cekao sa nekoliko osoba-stranki i cekamo mi i cekamo kancelarija zakljucana,jedna od stranki pokuca,kad otvori jedna gospodza koja radi u toj kancelariji u imovinsko-pravnoj sluzbi i poce da nas ruzi i galami na nas i kaze nam ovako;`\"ZASTO KUCAMO I OTKUD NAM PRAVO DA KUCAMO NA VRATA,JER IM JE VRUCE U KANCELARIJI I ONI SE PRESVLACE\". Vec oko pola sata cekamo tako svi u hodniku i cekamo da se gospodje smiluju i otvore kancelariju u javnoj ustanovi koja je zakljucana u radno vrijeme,mogu da shvatim da svakome moze biti toplo i vruce,ali zato postoji WC pa se tamo svaki zaposleni moze presvuci ako mu je toplo.MISLIM DA NIKO NEMA PRAVO JAVNU KANCELARIJU DRZATI ZAKLJUCANU A STRANKE DA CEKAJU,ALI ETO TAKO TO RADE NA ILIDZI U IMOVINSKO PRAVNOJ SLUZBI,TAKO DA SE STVARNO SVASTA DESAVA I RUZNOG PREMA NAMA STRANKAMA I BEZ NEKOG IZVINJENJA.NEKOLIKO NAS JE UZELO SLOBODNO OD NASEG POSLA DA BI DOSLI TU I ZAVRSILI POSAO,NEKE STRANKE SU UZELE PAUZU NA POSLU.
Uvijek se govorilo da nije vlast za I3aliju, jer ne zna taj upravljati. Musliman je uvijek bio dobar sluga, a los gospodar. Ne treba vam uraditi nista, jer sve cete vi sami sebi napraviti kada otjerate ostale od sebe. Kada ostanete sami, prepusteni samima sebi, ne znate upravljati i sve gradove u kojima ste vecina i imate vlast vec ste pretvorili u blatnjave kasabe sa nepismenim stanovnistvom, upravo onakve kakve je Austrougarska zatekla kada je dosla u Bosnu. Vasi ljubljeni okupatori kojima ste se tako podanicki priklonili platili su Austrougarskoj da vas zadrzi da vas ne vode sa sobom kad su se povlacili u Tursku. Ni oni vas nisu cijenili, sto se vidilo i kasnije u toku rata tretmanom muslimanskih izbjeglica koje su stavili iza zice u Kirklareli kao zivotinje! Jadni ste kada ne mozete podnijeti istinu o svojem podanickom mentalitetu koji vas vuce u blato tamnog vilajeta gdje god vas se ostavi same sa sobom...
fala bogu da neko nešto pozitivno uradi sa ovom genocidnom administracijom. samo tupom sikirom sijeć budžetlije usmrđele.
Mali imas izbor - pravac Afganistan ili Gvantanamo. Jest\' da nije G0Li ali sluzi svrsi.
Blokiraj, blokiraj komentare, za take su i izmislli vize kod Jablanice! Ne smije se odgvoriti onvima koji prizivaju vjersko uredjenje drzave i zazivaju nasilje? Jasno je gdje stojis misu redakcijski. Promcija nasilja izvan kruga trojke ima svoju definiciju. Biometrija majka!
Duso draga glupa si ti i tvoja mama koja te tako odgojila da sav narod nazivas glupacima,a to sto ti i tvoja familija jedva prezivljavate to je vasa stvar,a ne nasa.Tvoja mama ako nije sposobna da radi taj posao i ako se lose osjeca,pa neka radno mjesto ustupi skolovanim i sposobnim ljudima koji su bez posla,a ona neka potrazi pomoc na psihijatriji ako se vec kljuka apaurinima.Tesko prezivljavaju oni bez posla,a zna narod koliko opstinari zaradzuju i kolike plate imaju i plus mito koje uzimaju.
hahahahahaha
SVAKA ČAST. POČELO JE.
Kume uz tebe smo... Ne daj se...
glupaci jedni moja mama radila 5 godina na legalizaciji,jedva kraj s krajem sastavljali sto se tice para,a redovito dolazila kuci pod apaurinima,jer su joj naki krkani (poput vas koji ovo odobravate) uletili u kancelariju i zahtjevali da uradi nesto sto ona zakonski ne moze (jer joj ne dopusta ova drzava za koju glasate vec godinama)...tipa da ukrade par metara parcele komsiji i sl.. vi ste narode ublehari i lako povodljivi krelci
Iza svakog šaltera državnih službi sjedi poneka tet(kic)a koju ste, baš u trenutku svoga najljubaznijeg obraćanja kojeg možete smisliti, prekinuli u nekoj njenoj zanimaciji (gledanju unaprijed epizoda omiljene serije na internetu, dopisivanju na fejsu, gledanju slika sa kćerkinog vjenčanja...) na inače dosadnom poslu. Ona, još dok niste ni izrekli svoju rečenicu, zna da vam nešto fali i zna da ama baš nikako ne možete odmah to završiti kod nje. Onako, koma-ofrlje, začas vam nađe mahanu na nekom papiru i lijepo vas uputi da dođete sutra. Kao što se dijete šalje u prodavnicu po mlijeko i hljeb.\"
Sigurno ih poslao Omer Jasarevic rodzak Mevlidov jako puno lice.......
sigurno su bili jako fini i ljubazni, kao i obicno, pa su ih napali.
novogradskoj braci je prekipilo. av av kerovi moji
kujac
Kad su tako hrabri, sto se nisu obracunali sa glavnim? Satro im se pripravnik zamjerio?! Ne ser...