Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nijedan posao u ovoj zemlji se ne obavlja bez prevara,pa cak ni oni humanitarni.
Covjek planinu citavu iskopo, ovi tek skontali...Da Bog sacuva
Najostrije ga kaznite: 200 KM kazne i 6 mjeseci uvjetno. Ukoliko ponovi prekrsaj, kaznu uvecati za 50%.
Ma covjek je legenda, mala je granica izmedju ludila I genijalnosti, ova idea je ludo genijalna... prodo covjek brdo sljunka bez ikakve zabjejancije I muke
Gospodin
Ma ovo prica za malu djecu,da ga nije cuvao neko iz vladajuci struktura mislis da bi mogao radit ovako nesto.
Mašine rade tu već 9 godina, vide se i iz općine Tešanj (selo Šije), vide se i iz općine Maglaj (selo Kosova). Svako živ vidi šta se radi, uništi li su ko zna koliko hektara šume koja je bila na ovom mjestu prije 10 godina. U ovih 9 godina su sravnili cijelo brdo i kao sad će neko odgovarat za to. Šišaj ovce!
kopao godinama i davao, a onda odjedom stao sa davanjem i rekli mu eh nema ni tebi više,... i to je to, samo budala može drugačije nešto tumačiti,ako on sada kaže da je tako bilo mogu ga ubiti jer će prokucati ostale a ako šuti odrapinjat će sam ili opet potplatiti tužilaštvo i pustit će ga i kopat će ali u manjoj mjeri, jer će ga sada štiti drugi jači veći, tužioci i sudije i inspekcije, jer će sa njima ući u tal, a onda će i sa njima vremenom zakuhati,...
Fol, niko nije znao .... Ma hajte, molim vas !
prihod Republike Srpske - entiteta RS. Molimo ispravnu formulaciju rečenica.
Bolje ikada nego nikada ali vidim da dosta komentara ide na temu iskopao pola planine a niko nista vidio. Ispod slike stoji "ilustracija". Znaci nije slika sa mjesta "zlocina" Isto tako stoji da je covjek vadio sljunak i pjesak. Nisam ekspert ali vaditi sljunak i pjesak iz planine sa slike ili bilo koje planine ne izgleda moguce. Ovo je slika kamenoloma.
Svaka opština ima šoder-mafiju!!!
kako su skontali? ne primjeti se uopste da je kopano ovdje
Bajagi tek skontali nakon 6 i po godina, nekome nije uplacen reket zato je i popusio...
busiii hahahah ;)
U ovoj drzavi samo smjes da umrijes, ljudi su radili i zaradili sta je tu problem, pogledaj politicare ne rade nista i dobijaju platu, koje tu sada posteniji?
6 godina je krao nikom nista ?