Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZAŠTO JE 99% BALKANČEROSA KRIMINALIZIRANO I ZAŠTO SU SKLONI KRADNJI PARA JARANI MOJI? JELTO URODŽENO?
Kupovinom autopraonica od njegovog sina GRAS je oštećen za 882.825 € dok je njegov sin ostvario korist od 877.606 €. I KAO DA TO NIJE MALO! Pomenute autopraonice nikada nisu iskorištene te je za njih još i plaćana ležarina u iznosu od 104.000 KM dok su za pripremu objekta za postavljanje autopraonice morala biti uplaćena i dodatna sredstva od 240.000 KM. Nema dalje! Ali ne leži vraže, IMA ! 30 uposlenika GRAS-a, prema izjavama svjedoka, završilo fakultet na Internacionalnom Univerzitetu u Travniku čiji je vlasnik i rektor Jusufranić i to bez da su pohađali nastavu. Taj "univerzitet" je ZAJEDNIČKI ZLOČINAČKI PODUHVAT.
Ibrahim Jusufranić iz zatvora ne bi trebao izaći do smrti. Pokrao-poharao GRAS u tolikoj mjeri da Gras nikada niće na zelenu granu.
Zelim da budem anoniman alu mi je odvrno sarafe na tocku!!!
bimina zena Smiljka na aparatima
Kad te sa miliona svedu na milion zivis ko kralj i po zakonu....Smijesna smo zemlja i za djecu u vrticu...pljucccc....
Svu mu imovinu oduzet i cao
vidim da su ovog sto ne zeli da mu iskaz ide u javnost bas pravo dozivjeli
smrad dana
Jebiga sanđaklije nauče u školi sabirati i množiti i dosta.
sve treba ukinuti pa ko u ratu pješke
Kome li je ovaj stao na zulj:)pohlepa je neizljeciva bolest..
prljava igra jaruga moj..al se izhod zna:)
sto minus kraftwerk?:)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
nadoknadiće to istjeravanjem djece kod predsjedništva i grasa gdje istjeruju ljude kao da je njihovo
Otac, sin, sve je to jedna kuća, jedno domaćinstvo. I ljudi su samo KUPOVALI DOMAĆE...
covjek ima podno grijanje u basti januar snijeg do koljena a njemu rastu tulipani pa sto je previse previse je
"30 uposlenika GRAS-a, prema izjavama svjedoka, završilo fakultet na Internacionalnom Univerzitetu u Travniku čiji je vlasnik i rektor Jusufranić i to bez da su pohađali nastavu." Taj "univerzitet" je ZAJEDNIČKI ZLOČINAČKI PODUHVAT
Ovi što pucaju minuse su studenti tog "univerziteta".
što mene ovaj članak izmanta, pravo napeti triler..dobro ste ikako imali javnog prevoza u SA, ne znam što kukate, dobro ste prošli