Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko diplomiro diplomiro
E moj crnalicu koga sve zastupas...
_"Asim Crnalić, advokat osumnjičenih, jučer je od Kantonalnog suda u Sarajevu zatražio da njihove branjenike pusti na slobodu. Istakao je da je Petrović nedavno operisan te da bi teško podnio boravak u pritvoru te da Jusufuranić ima 74 godine i boluje od glaukoma." Da su ih uhapsili prije deset godina, imali bi deset godina manje i ne bi bili operisani i bolesni od glaukoma! Sada neka boluju u zatvoru i neka se tamo liječe, a možda dobiju i neku novu bolest zbog koje će advokat zatražiti njihovo puštanje na slobodu. Bijesne pse ne treba puštati! Treba uhapsiti i sve one koji su im omogućili dugogodišnje pljačke, koji su morali znati za njih i imali dobru korist od toga. Bila je javna tajna šta ovi ljudi rade u GRAS-u, znali su svi, a nadležni su im gledali kroz prste. Asime Crnaliću, slab si ti advokat. Sinoć sam te gledala na TV i došla do zaključka da si možda kupio diplomu, a ni sa pritiskom ti nije sve u redu. Trebao bi se i ti liječiti.
idemo disciplina dofačanje sapuna
"svesno obmanuo UO te je ovaj nalozio kupnju"... Ili je upravni odbor toliko glup da ga obmane ili je saucesnik u pljacki. treba to sve u haps!
Pa zbog takvih lopova nije ni cudo da je gras uvijek u gubitku.
I cudimo se sto je GRAS tu gdje jeste i ovakvom stanju. Koja je stoka vodila i dirigovala jednim od simbolom Sarajeva i napravila od njega ruglo grada. Kad udjes u tramvaj ljeti, kao da si usao na ***niju koliko smrdi.
Cuj ostaju? Covjece, koji preokret u BH pravosuđu
Sretno mladenci
Sretno vam
jesi smiješan