Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako se neko opasno igra za narodom u Sarajevu, policija mora biti u 100% pripravnosti, 21 lazna dojava, mozda 30 nece biti?? Ko ce ti znati, ovo su mutne politicke igre na racun naroda
zlatna mladez grada,za koju godinu ce biti mr,dr.prof. ,i uclanit ce se u neku tradicionalnu ili novonastalu stranku. fakat ne kontam taj neki kriminalni gen u bosanskom narodu,od silnih dojava neka od djece iz tih skola garant znaju sta se zbiva.
Nisu u stanju da otkriju ko dojavljuje, eto policije i govanaaaaaa. Djeca ih levate.
Iza ovig stoji neko..nije ovo bexopasno kako izgleda na prvi pogled. Polucija nek mrdne dupe!
Ispendrečit govna koja lažno dojavljuju.
Ispastaju joj humora i novinara pa brate to je svrha dojave
I ovo je indikator dokle smo dogurali. Zar ni mnogobrojni učitelji vjeronauke, zbog koje onomad Mustafa Cerić htjede da razapne tadašnjeg ministra obrazovanja Suljagića, nisu uspjeli "izvesti omladinu na pravi put".
I da uhvate bolesnika koji to radi ne bi mu se ništa desilo, jer sve dok policija ne počne da koristi milicijske metode ovako će biti.
Koliko moraš biti bolestan um, da ovo napraviš po 21.put. Ali to je posljedica života u Sarajevu. Tako da na ovom primjeru možemo da vidimo šta ljudskom umu može da učini boravak i život u tom bolesnom gradu. On je samo jedan od mnogih zombia, koji tamo tumaraju. Užasno i prokleto mjesto za život, a oni koji tu žive su ništa do ljudske kreature.
Mediji su krivi što su objavili i dali ideju klocevima čime da se zafrkavaju...
Joj naslova i govana, isto kao da su prizeljkivali da ne bude lazna dojava.
@novi123, pa raduju se svakom sranju, od toga žive
Da je Titino doba kako bi pendrek radio.
Da su pametni pa da jave: "u jednoj od skola bomba" Tad bi bi cirkus
šuti bolan i oni čitaju klix, hahaha moglo bi sljedeće sedmice i to bit
Platite FBI I CIA da urade posao za koje seher policija nije sposobna. Policija u koejm se prima stranacki !
Sramota kako se igraju s policijom.
U policiji levatiiiiiiii
tik-tak, tik-tak