Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ko je koristio telefon za vrijeme voznje, odnosno ako je to razlog smrti djeteta i povreda njegovih roditelja, onda sofer treba da ide u zatvor najmanje 20 godina i da mu se vise nikada ne dozvoli da vozi bilo kakvo prevozno sredstvo! Dalje se psuje..!!!
Nemo ze se stajati na Auto putu sporo voziti da ugrozite bezbjednosy saobracaja .
ima i ta mjesta. pravilo br jedan - ako je auto stalo svi van i žute reflexe na sebe. nema priče. džaba ti krivi nekoga poslije kad izgubiš dijete.
Bosnjo vazda duzan, vazda kriv😢
Tragedija. Nedužno dijete stradalo. Kome je važna nacionalnost uopšte, kao manje je kriv ako je "naš", kakav kretenluk.
Jedne godine....jednog lijepog suncanog dana...sva preostala vozila ce biti ogranicena na brznu od 80 na sat.Zeljeznice ce se prosiriti, avio-transport ce se povecati...a automobili i kamioni ce imati BLOKADU na 80.Naravno da to nece biti dovoljno, ali ce zasigurno doprinjeti sigurnosti ucesnika u saobracaju....
zašto se skriva ime kamionđije? i još važnije nacionalnost????
Zasto je vazna nacionalnost‽