Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U svakoj normalnoj zemlji prvo saslušaju najbližu rodbinu. Ovdje majku, glavnog svjedoka, nisu nikako saslušali, da bi žena odmah otišla u drugu državu i postala nedostupna policiji a tijelo kremirala. Mjesecima nakon toga policija je uz tešku muku uspjela da uzme iskaz od nje i to u prisustvu organa Srbije. Zašto takva nekooperativnost, je li se nešto krije?
@kolorit Ide da studira u Sa a u Mostaru imaju 2 takva fakulteta, par sati pred put ide u suprotnom smjeru bez novca, ni za stanarinu????
@goodwilly salušana je ali 4 mjeseca kasnije. Zašto??? Izvoli provjeri, ne daju da stavim link ovdje. A ti nisi skeptičan na bezbroj nelogičnosti u ovom slučaju? Uključivo da policija glavnom svjedoku-majci ida na noge u drugu državu uz golemu papirologiju i teškoće umjesto da ona da iskaz u Mostaru i sarađuje.
a mozda i porodica snosi krivicu 2, 3 dana nakon smrti nesretne djevojke odvezli je u drugu drzavu i kremirali, to se ne radi kad je u pitanju sumnja na ubistvo...
@as83 porodica je preuzela tijelo nakon sto je policija je zavrsila i dopustila to. Nije porodica kriva za ne rad istraznih organa
Ne zaboravite na porodicu djevojke kada pisete ruzne komentare. Ne budite okrutni! Ocigledno da u slucaju ima mnogo nepravilnosti. Ko izvlaci tijelo iz rijeke bez adekvatne opreme ako se vec posumnjalo na krivicno djelo?! Zasto je su napisani incijali istu noc pronalaska? Da li je to uredu? Slike gorske sluzbe.... itd Mnogo se je pisalo o ovom slucaju bez cinjenica.
Odvezla se busom, pjesacila kilometrima do nekog bezveznog sela? Zasto? Ovo slici na pomracenje uma u kojem je ona donijela odluku i onda tako polusvjesna hodala dok nije nasla prikladnu lokaciju za svoj naum. Tuzno, puno mladosti stradava u ovom beznadju.
Zamisli pronadjes tijelo i prijavis ovako, i onda te maltretiraju, prozivljavas strasne neugodnosti, budes prvi osumnjiceni, i jos na kraju budes osudjen za ubojstvo i provedes citav zivot u zatvoru nevin. Bolje je ovom covjeku da se usutio i da nije ni reagovao nego da ovaj pakao prozivljava. Policija je glupa.
Nakon sto procitah ovo sta mu se desilo, mislim da bih ja da se nadjem u slicnoj situaciji, tijelo samo zakopao
@Lexilium nezz sta bih...zaboravila bih da sam išta vidjela...neka neko drugi pronađe...toliki sam panicar da bi lupala gluposti ko pichka po samaru(sto i radim bez panike😂😂)i mozda bi me optuzili da sam kriva.. a luk nit jela,nit mirisala...
Nece srbi priznati cim je Haski istrazitelj
prije bi neki novinar otkrio sta se desilo nego ovaj forenzicar ili policija.
Ubili ke kamenjarski srbi.To je jasno i malom dijetetu.
@Rusmo1 bolesni skote
pa ako je vec snimljena kako hoda po autoputu i na mostu nekako se logicki namece da je skocila, jer odkud dole, pogledajte visinu ovog mosta i same stijene na obje strane doline...
Moze biti i da je pala? Nesretan slucaj?
gdje su zapisi sa GSM stanica u blizini ubojstva? koji su i ciji telefoni u tom trenutku bili "nakaceni" . ubijena je 2 km zracne linije od granice s hrvatskom.
@Mustard sta se desavalo u obliznjem selu, udaljenom 400 m zracne linije , tri dana prije ubojstva. kako su osobe dosle u selo jer se radi o putu kojim se slabo prometuje i odakle su dosli.
Nije sahranjena, vec je kremirana u Beogradu. Bitna razlika kada je u pitanju istraga.
Sramota i nesposobnost; aljkavost.Istraga amaterska od strane domacih "strucnjaka."
nisu oni nju đžabe spalili brzo da sakriju svaki trag.Šta će ona u zap.herc.
@KupujemJabuke Otišla se ubit.
Viđena na mostu slikala s mosta mjesto na koje je skočila, pronađena ispod mosta. U Alan Fordu policija bi zaključila da se ubila, ali naši previše gledaju serije pa traže serijskog ubojicu.
@gooUser1586107715 nije skocila s mosta mazlume, ne bi ovoliko hajke bilo jer bi bila skrsena ko ko grana.
@gooUser1586107715 od samog pocetka jedino je sve ukazivalo da je ubistvo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jao clanka, ima vise gramatičkih i sintatickih gredama nego rijeci
@stopNacionalizmu ** a i u tebe jarane!