Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I šta sad kad se zna da ubojstvo nema veze s terorizmom, nema veze s nacionalnom netrpeljivošću i kad se zna da su počinitelji i žrtva iste nacije i vjere. Gdje ste sada vi koji ste u želji da relativizirate teroristički napad u Zvorniku uspoređivali ta dva događaja. Hoćete li priznati svoju pogrešku ili ćete i dalje slijepo braniti svoje sunarodnjake čak i u zločinu
i sta je sad, portali iz rs ne obavjestavju o napadu na muslimana koji je zivio mirno od svoje penzije i ovo nije terorizam, a onaj mali sto je osvetio oca je terorizam
A šta je sa danom žalosti zbog terorističkog napada ? Možda Hasan ne zaslužuje da ga neko žali. Obratite pažnju kako je ubijen nesretni Hasan u svojoj kući: čekićem u glavu do smrti. Pametnom dosta.
Da je Bosnjak ubio srbosa odmah bi bio terorizam! Za Zvornik su poslije jednu i pol minutu znali da je terorizam a ni danas, toliko dana poslije toga, nikakve informacije nema sta se desilo, zasto je momak uletio u policiju i pobio cetnike koji su ucestvovali u Podrinjskom Genocidu pa nagradjeni radnim mjestom u Policiji.
Maxiću pošto si nekulturan da ti vratim isto, idiot te rodio i odgojio pa si tako nekulturan i nesposoban da bez uvreda diskutuješ i komentiraš činjenicama! Tu svoju definiciju terorizma čitaj sebi, znaju i drugi pročitati to u knjizi ili wikipediji ako im treba i bez tebe! Ti policajci s pelenam me neinteresuju a ta dva zločinca koji su nastradili su četnici koji su ubijali nedužne, to su činjenice koje ni tvoje pametovanje nemože prekriti! Ja nepravdavam ništa ničim nego zapitivam kako se znade odmah, minute poslije napada, da je terorista a niti toliko dana poslije toga nikakvih javnih informacija niti dokaza niti bilo kakvih validnih obrazloženja nema? Odkud bilo ko zna da nije bio neki drugi razlog zašto je taj momak to uradio nego se odmah i samo tvrdi da je bio terorizam?