Saradnja MUP-ova dva bh. entiteta
0
Hapšenja u Banjoj Luci zbog krvave pljačke u Jajcu
Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad su pare u pitanju lopovi ne gledaju jel Federacija ili Rs...tako isto ni politicari kad kradu, draga su im oba entiteta...samo narod koji pokusava prezivjeti je doveden u situaciju da mrzi drugi entitet...i mrzi, i mrzi i dalje....a politicari i ostali lopovi kradu pare i vole pare iz oba entiteta :)
Pa dobro su mjesto nasli i dohakali su im!! To je poruka lopovima da u Jajcu nemaju sta traziti. I ove je trebalo pobiti. Odma ko se macem igra od maca i gine... Jos jednom velika pohvala Policij grada Jajca. drugi put pobite bagru odma.
uhvatice oni moju pokojnu babu :D a ne zlatka
pa zar nisu rekli da su pljackasi iz ZENICE?
ZAO MI JE ALI NISI UPRAVU,JOS UVJEK JE NISVET NACELNIK,A MUSLIMANI TESKO DA CE VAM VISE IKAD PREDATI VLAST U JAJCU,,,NARAVNO JER SU VECINA I KROZ IZBORE CE UVJEK DOBIVAT VLAST
Načelnik policije u Jajcu je Bare Pršlja, Hrvat.
Steta sto se nacelnik grada ne zove Marko ili Anto...vec NISVET HRNJIC tako vec 6-7 godina
dosli u hrvatsko Jajce i doboli hrvatsku cundaru.....
ocistiti Bosnu od srba po uzoru na Furera kada je ocistio Njemacku od cifuta i izvrsiti aneksiju Sandzaka kao sto je Furer uradio sa Austrijom...sieg heil
*statebriga postanske markice se ne pljuju vec lizu. nisi smijesan
naslovi: Ubistvo u sarajevskom naselju Bistrik, uhapšene dvije osobe Sarajevo: U tramvaju na Stupu zboden muškarac Određen jednomjesečni pritvor Kenanu Tokaliću Kozarska Dubica: Majka ubila svoja dva sina Čuvar ranio provalnika u preduzeće \"Vitezit\" Šta više reći? Još malo pa ćemo svi imati policijski čas koji će počinjati u 21.00 i trajati do 07.00. Pozdrav iz Banjaluke.
Jutros jedna mama srpkinjua u*bila svoja dva sina, s kim zive Bosnjaci i Hrvati u RBIH-i, sa patoloskim srpskim gansterima i ub*icama !?
Svaka cast policiji !!!
Srpski terorizam i terora ! Srbi su teroristi, ovi su ub*ice , ovi su opasnost za drzavu i gradjane Re*publike Bosne i Hercegovine ! Ovakvih srpskih monstruma je na hiljade u RBIH-i !
Da sam pandur svakog dana bi streljo po jedno vlasce, svaka cast momci drugi put bolji ulov :)
nema veze nacija, sve su to kriminalci...ja samo Bošnjak, al bih rado sve bošnjake kriminalce pokoko ! Hoćemo mi normlani da možemo izaći u grad da ne mislimo na opasnost od nekih psihopata, narkomana, alkoholičara i ostalih klošara !
ŽIKU SIROTINJSKIH ČETTNIČKO KRMOJEDSKIH FACA ! SVE TO TREBA POTRIJEBITI, IOANKO NEUHRANJENO, KRIMINALCI, JOS SMRDE... PO METAK U POTILJAK ! MOGUL JA IMATI TU CAST HEHEHEHEHEHEH