Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast majstore! Umjesto da hvataju lopove koji kradu automobile i da ih zatvaraju, ne oni imaju pametnija posla, da stavljaju kazne ako je auto pogresno parkirano!
ovo bilo prije 15 godina
Ko iskopa ovu vijest staru skoro 4 godine? I zna li se ko je bio kriv? Nisam jednom doživio nepravednu samovolju policajaca na svojoj koži. Ima dosta snimaka urađenih tajno o tome kako se ponaša naša policija na YT.
e vala hamza ti si puko ako si ovo uradio.tesko toj ivoni sa tobom.a ja mislila ti koja miran ti mi neko brat dodjes.ima da se menjas ako je ovo istina.i huju da ne prosipas,smiri se ti klanjas oslusni tisinu oko sebe kada se najvise naljutis.
e vala hamza ti si puko ako je ovo istina tesko toj ivoni sa tobom
koji ste vi budale.pa zar niste pročitali sve o hamzi što ih je napao.ako niste onda pročitajte i vidjet čete onda zbog čega ih je razbio!
policijski sluzbenici sebi previse daju za prava u ovoj prici moze samo da bude suprotno da je neko hamzu maltretirao. znate onu pjesmu fu** the police
sta govorite svasta o njemu on je prava raja!on jee pravi i najveca na svijet
i vi hodate praznim svijetom!govorite on baš glupi frajer?!enije tako mi Hamze! on je najbolji mladić bosne.šta ima veze što je bio srbin bio pa prošo!marš tamo smeća jedna pokvarena!
jebi ga!tako je kako je!napade policajce pa šta ima veze!
znate šta ljudi?Ko izaziva ražnatovića hamzu završiće u govnima!Pa vi izvolite!
Ma ko se ovo predstavlja njegovim imenom. Oni koji ga poznaju, znaju da to nije on . On nikog nije osramotio, on je uvijek bosanac bio i tako osjecao to vam ja kazem iz crne gore, i ja to postujem. Strpljenje spasenje u svakoj vjeri zlatno pravilo, u svakoj vjeri dobro pobjedjuje zlo, vjerujte malo sebi pa cete i drugima. Mozete biti sretni da ga imate u Bosni. Svim dobrim ljudima pozdrav iz Crnr Gore i Cetinje.
Sumnjam da nije bio isprovociran, on je divan i iznad svega posten momak. Sacekajte , ne sudite prije nego njega cujete, moj savjet. Seka
najbolji mladić bosne
onaj ko izaziva hamzu raznatovica nek se jebaju svi
Stvarno i ta sarajevska murija su papci,zbog njih sam morao napustiti drzavu.Neka si ti njih buraz sredio,vidis stanam uradise njihovi politicari sa drzave kojusmo krvlju svojom zalivali.Bando lopovska proglasite covjeka maloljetnim i dajtemu jos jedan ljiljan sto i u miru mora uspostavljati red i mir.