Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajd nek su nam makar lopovi na međunarodnom nivou :D
Koga ce kod nas opljackat, mogu jedno politicare da zarade koji sevap
ejjjjjjjj
IMAMO TALIBANE I MUDZAHIDE A GARANT SU I HAKERI SA BRADAMA I KRATKIM TOLAMA,SIGURNO TAKO PISE U AMERICKIM IZVJESTAJIMA
@charli brown.. vazi, kad i gdje?
@carli braun... zali boze sviju vas, svi ste pametniji nego bilo koji europljani, i ne razumijem zasto su navrli da to prikriju... valjda ih sram samih sebe... eu i nato ...zasto zato... niko nema pojma sta se desava, ali carli braun zna sve...hehe.. mozda i znas, a ako znas reci i nama..
moze i hegel i emanuel kant...
@carli braun...evo inteligencije , sad cemo raspraviti sva hegelovska pitanja, upravo ovdje , na ba jesi li klix
@rs .. sad je meni tebe zao i pojma nemam sta da ti kazem...ne daj se, inace
okay glina, system je ipak system i ako padne onda vazi Darwinovo pravilo da samo najjaci i najpametniji opstaju ta tzv. inteligencija je isto ko mlad horoz koji brzo prokukurice i jos brze zavrsi ili u paprenoj corbi ili na rostilju :))))
Ali meni najluđe ove slike koje stave na članke ovog tipa - baš eto neko ugasi svjetlo u sobi i obuče duks, navuče kapuljaču i hajmo tarlak tarlak po tastaturi. Da ne stavljaju još i čarapu preko lica, da im se samo oči vide? :D
jer.. vazno je sacuvati duh , da mozemo nesto stvarati i biti i dalje duhoviti....kako god, to je najvaznije... i ne moze to nikava mrznja ni sila unistiti :) i to je sve, najvece blago!
bez nacije :) .. zaboravite one koji ce vas iskoristiti za njihove ciljeve...hallllloooo!
charli brown... valjda charly brown... cuvaj se!.. haha ..salim se, koga briga za tebe ili sviju vas koji tu tupite... ne radi se o sitnim politickim lopovima , na koje ste navikli, nego o buducoj inteligenciji u anarhiji :)
@himzo polovina Pa kad ovi tvoji smr.adovi iz šumskog dijela BIH imaju mozak zašto su dopustili da ih uhvate.... glupaniiii
samo dok crnogorci skontaju kompijuter i internet...nigdje nece marke ostat........SJEDIS A ZARAĐIVAS
jah jest tako nekako svoje nedate a tudje necete ako vam ne zapadne prilika....ali to je mozak mušice u glavi bizona...