Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cekamo sad komentare strucnjaka koji se razumiju u stanje u gradu, u psihu ljudi itd.
i ti si izgleda jedan od strucnjaka
@Lezve88 Ne ja samo volim da citam
nije samo guzva u centrugrada iso sam sad dole urajlovac upo uguzvu u drinjskoj. katastrofaje po gradu. neznam gdje sve ovo vofi
Sve je ovo nestrpljenje, adrenalin, lose poznavanje saobracaja itd da ne nabrajam vise. TobejRabbi
Nije za svakoga da vozi u ovom gradu, tolika je koncentracija vozila da bas moras biti maher i ocekivati svasta. Al jok ono stavi P slovo i razvuceeee ga sredjom trakom 40 km/h isto tako kamioni i autobusi, dusa im u srednju se uvaliti ujutro i usporavati ljude koji su posli na posao. Tako da, pomenem im mamu ove prilike, bas kao i idiotima koji re paralelno poredaju u tri trake i nemaju osjecaj da nekog usporavaju...komercijaliste da ne zabravim :)
niko ko auto skola