Komentari (191)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne mogu oni prezaliti onaj dogadjaj cemu svjedoci grafit: Ultrasi u Bridzu naletili na nindzu!
@preludezalude Jedno je razbijati saksije sa rodondendronima u cik zore i šarati partizansko groblje sprejevima, a drugo je kada nalete na mrcine iz Red Army pa ostanu i bez auta, vilica, klavikula...
Sreca pa ih je policija uhapsila, sta bi se desilo da su ih oresreli navijaci Veleza, kukama bi ih trazili u Neretvi negdje kod Capljine :D
Ma ajmo migrirati,, pustiti brane da ovo sve poplavi i bude.milijon godina pod vodom.
NEK SE ZNA DA U NJEMU VOJSKA ULTRASA VLADA ! #VeljaDrziSe
ja sam misliman i ja priznam da smo mi nacija nastala 93. god i da samo umjetna nacija.
A kad Red Army napravi sačekušu i namlati ko prosle godine u Zaliku i Dreznici i kad se glava spašava skakanjem u Neretvu ili se ostave auta i bježi glavom bez obzira onda Red Army ne valja.Nemojte drugovi Ultrasi ne valja vam to.
Joj faca ujutro kada bukvalno svi spavaju ...
Ultrasi, covicevi narkomani, ulete na semovac i bulevar rano ujutro kad nema niko ziv da hoda, pobacaju stolice i pobje gnu isto djecica, neka navrate oko podne recimo, barem ponekad, bili bi izdegeneceni ko stoka
E sad koji sa krunicom oko vrata dodje na stari most biti ce udavljen istom!
slavili rođendan
Oklen im naziv huligani he he
opet balije guraju ratnoprofiterski klub Olimpik umjesto da jedan velikan poput Veleza bude trn u oku UZP
Ovi Ultrasi su najsmjesniji navijaci u BiH. Jesu li se oni ikad potukli s nekim ili samo saraju sprejevima i divljaju u gluho doba.
Napišite kako treba, Ultrasi divljali po Mostaru i vikali gdje ste balije. Primitivci.
Ustaska djeca
Je li policija legitimisala lica i napisala svima kaznene prijave za narusavanje javnog reda i mira, također i za krivicno djelo ostecenja tuđe stvari član 293 KP-Federacije u otežavajucoj varijanti jer je učinjeno iz mržnje. Također dolazi u obzir i član 183 ugrožavanje sigurnosti. Ako policija nije ništa po tom pitanju uradila, kazniti njih za ista krivična djela zbog nečinjenja. Jer dok za huligane nema kazne,(ne bitno kojeg tima) oni ce se osjecati jaki u grupi.
kad su vikali " gdje ste balije" da ih je bilo zalit vrelim uljem kao sto se nekad radilo sa lopovima. Opet ce se sve tolerisat, okupljannja cetnika, ruske pogani, ustaska okupljana, napadanje bosnjaka po Prijedoru pa ili smo mi toliko glupi ili smireni pa nas nista ne moze naljutit?