Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A mi mislili mjenjali skripte pred ispite..
Upregni konje da čiste grad i Miljacku po kazni pa će energiju trošit u društvno koristan rad....a možda i vijuge prorade ;)
95-to---
Zeljo rules.
Gledaj godista 😂😂😂 pa s kim cete se vi obracunavati?? Ahahahahahaha. Kinderlade neke 😂😂😂. Boze sacuvaj dokle je doslo da danas roditelji odgajaju trasekksualce.. Sve pi*ckice, palice, bokseri nozevi... Ne smije vise niko saka na saku i jedan na jedan nego grupice.. I djecice prvo spermu oko usta obrisati pa se onda "obracunavati".. I te prvo se s roditeljima obracunajte sto su takve idiote napravili... To je sevap bilo abortirati...
Čuj rođeni u Sarajevu a prave bleaje?? Pa zar je to moguće!? Zar u Sarajevu ne prave belaje samo došljaci!?'
Ma sadašnji željini navijači su uglavnom dođoši ili od roditelja koji su dođoši na Grbavicu iz 60-tih... Nikada oni nu bili grad Sarajevo!
kreteni ima te li vi sta drugo raditi u zivotu svom, jeblo vas i zeljo i sarajevo
Ja cu opet se okomiti na kompletan sistem drustva u kome se nalazimo a vratiti na onaj od rahmetli T I T A.Dali je neko ponudio ovim momcima ista interesantnije u ovom sistemu sem DROGA i HULIGANSTVA.Dapace ja njima i nezamjeram jer oni i neznaju za nesto bolje i plemenitije u sta bi utrosili tu svoju mladost i to svoje bice.U rahmetli T I T E je bilo i rada(radne akcije)i obrazovanja a i fina provoda.Ovo danas je tuga i jad drzave
...to nisu navijači, to su obračunavači.
ostale traume od ćelavih Poljaka
JEBES POLICIJU, ZOVI POLJAKE!!! samo oni ovaj olos mogu dovesti u red
zna li se ko je bježao?
dvojica pitara jos nisu stala..
Kod nas u komunistickoj Tuzli toga nema...
Dodes da se bijes pripreme palice pocnu bjezati zovu muriju prpa
Nista im ne fali u zivotu, pa to od bijesa i viska energije uzelo da se tuce oko gluposti. Sve ovo treba pokupiti pa na radnu akciju i drustveno koristan rad.
Idioti razbili zadnju sajbu covjeku bez ikakvog razloga.. I nisu bjezali pitari, nego manijaci udarajuci se nogama u guzicu u pravcu porodilista..
Sta hoce da se tuku? Pa niste zatvorite ih pustite da se dokrajce ali samo te sto su zeljni nasilja kretencine hoce da se biju retardirani seljaci