Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moja policijo bosanska. Tražite ove što dilaju marihuanu, a nikad se ne zapitate od kuda nam dolaze kokain, speed i heroin. Speeda ima skoro koliko i marihuane u bosni, ali jok, hapsimo ove hašišare... Idite u parkušu navečer pa onda pohapsite svakoga tamo, em piju u javnosti, em se drogiraju u javnosti....
"Iskorištavanje bolesti ljudi, a ovisnost je bolest, kako bi se na brz način stekla zarada nešto je što vrijeđa savjest svakog moralnog čovjeka i sigurno je da ćemo povećati svoje napore u borbi protiv ovog teškog oblika kriminaliteta", dodao je. Sram vas i stid bilo, ovo za travu pricate a nikada niste nikoga uhapsili zbog kog djeca silna unistavaju djetinstva i gube razum prije vremena, nikad da vidim koliko ste heroina i teskih droga oduzeli, a dovoljno je prosetati gradom navece i vidis sliku i stanje. A vi se dicite ovo akcijom, a ne bi ste ga vi uhvatili da vam nisu njegovi javili da ce tu biti, uhvatili ste ovog sa 10kg a proslo ih je 10 sa ko zna cime ne. Sra vas bilo.
trava maloim šume što kradu počelisu i travu ganđu zapljenjivati zatose ja čudim što nema one žućke nekadašnje.zatosam ja sebi ove god planiro posaditi 20 biljki na tajnom mjestu.biće vuve nebojtese a za belo i žuto ko i vazda pozz.
E jesi je usteko! Bolje ja kavade i prsut sakrijem kad idem na more ljeti nego ovaj drogu! Svako danas hoce da je diler!