Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NIJE SVE U GROMU, IMA NEŠTO I U ODRONU: Bitno da je Gospodin Milorad Dodik slučajno pomilovao samo nekoliko osuđenika, a ne onoliko mnogo kao gospodin Živko Budimir ... to znači da SIPA ima različit tretman za svaki entitet (bandu), pa u tom smislu nije moguće hapšenje u boljem entitetu (bandi) koja se skriva iza lažnog naziva (pseudonima) poznatog kao "Republika Srpska" ... izgleda da onda nije previše problematično ako slučajno izgubi desnu šaku nekoliko pripadnika institucije SIPA ... jel tako ? A koliki je ono broj osuđenika koje je gospodin Milorad Dodik pomilovao ?
,,ima nesto i u odronu", ima, komentari su odron.:(
http://nepravdajecudo.blogspot.com/
da nije smijesno bilo bi zalosno
puce grom u srcu mom
Da nije zalosno bilo bi smiješno :(
Interesantno je kako klix.ba nije objavio vijest da su u Širokom Brijegu hrvatske(ustaške) vlasti srušile i uklonile antifašistički spomenik: http://***/novost/111540/u-sirokom-brijegu-uklonjen-spomenik-antifasizmu http://***.ba/front/fasizam-jos-zivi-u-nekim-ljudima-sirokobrijezani-su-danas-podigli-spomenik-ljudskoj-gluposti
Svaka čast na usranim linkovima (y)
Meni nana kupila šampon 1,20 km 2 litre onaj od koprive i njime se redovno kupam kad vidim da ce holuja...
malo je reci da si priglup
Nek si ti pametan cmeljo jedan.. jel ovo kakva uvreda glupsonu jedan ?bili mogao sta i iz moje hale prigrabit tom kasikom?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)