Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lisica je umrla od straha kad im je vidjela face.. bezbolno nadam se Krkani
I šta bi s lisicom?
\"Službeni automobil u kojem su bili gradonačelnik Brčko distrikta Anto Domić, predsjednik Skupštine Đorđa Kojić i direktor preduzeća \"Komunalno Brčko\" Admir Nuković...\" Samo da se zna... ovaj drugi, ĐORĐA KOJIĆ je inače vlsnik preuzeća BRČKO GAS, opštepoznata činjenica je da je isti financirao Radovana Karadžića i ratka Mladića, uz to on i dan danas prodaje NAJNOVIJE MODELE SVIH VRSTA Volkswagen VOZILA. Eto Domiću gdje ćeš kupiti novo auto.
Naš gradonačelnik.
vračali su sa večere gdje se jelo i pilo na trošak budžeta, a obzirom da se jedan od njih (vozač) malo više oslonio na duboki džeb budžeta te je isti više nego što može podnijeti popio (i sirće je slatko kad je džabaluka), u trenutku je igubio kontorlu nad vozilom, preticajući preko duple pune linije brzinom od 165 km/h naravno pod rotacijom u naseljnom mjestu gdje je ograničenje 40 km/h. nakon obavljenog uviđaja, nastavila se pijanka sa dežurnim Milicionerima do ranih jutarnjih sati. Danas stupaju pregovori oko narudžbe novog AUDIA Q7 5,0 TDI V12 (dizel-manje troši). Lijepi budžet!!!
A zašto se preko Hrvatske vraćaju iz Banjaluke?
OVO SU TRI NAJVEĆA BANDITA U BIH...OVAJ NUKOVIĆ POJ-BA CIJELO KOMUNALNO GDJE GOD KAKVA PRIPRAVNICA IMA...
strašno nešto, nek ste nas obavjestili...
...i ovaj odlucio mijenjati auto...