Nesreća bez povrijeđenih
20

Gradonačelnik Brčkog doživio nesreću na autoputu zbog lisice

SRNA
Anto Domić
Anto Domić
Službeni automobil u kojem su bili gradonačelnik Brčko distrikta Anto Domić, predsjednik Skupštine Đorđa Kojić i direktor preduzeća "Komunalno Brčko" Admir Nuković imao je kod Slavonskog Broda saobraćajnu nezgodu u kojoj niko nije povrijeđen, saopšteno je jutros iz brčanske Vlade.

Saobraćajnu nezgodu sa materijalnom štetom na automobilu, koja se dogodila sinoć, izazvala je lisica koja je istračala na autoput, kada se brčanska delegacija vraćala iz Banje Luke.

Predstavnici Brčko distrikta razgovarali su juče sa premijerom Republike Srpske Aleksandrom Džombićem u Banjoj Luci i izrazili zainteresovanost da naredne godine Distrikt bude snabdijevan električnom energijom iz Republike Srpske.

"Na sastanku je istaknuto da postoji više drugih otvorenih pitanja između Republike Srpske i Brčko distrikta na kojima treba raditi u narednom periodu, a odnose se na telekomunikacije, gazdovanje šumskim resursima i angažman Javnog preduzeća 'Pošte Republike Srpske' na području Distrikta", navodi se u saopštenju.