Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast policiji kad izađe na kraj sa ovoliko budala u gradu.Od kazni možemo vraćati kredite MMF-u.
jes\' dobro si - ja izvješća i RJečnika ...
zasto ne stave imena doticne zrtve, sta kriju, sto je srpski kriminalac?
@... to se jarane turci jos uvijek bore sa srpskohrvatskim jezikom ali im nesto slabo ide.
ja \"izvjesca\" i rijecnika, brate. Ko li ovo smislja, drzavo!!!
koja predpostavka e6ote, nebi uspijo to tako opisati ni da sam bio svjedok tog dogadjaja... \"Kako je saopćeno iz MUP-a Kantona Sarajevo, tom prilikom, najvjerovatnije, došlo je do gubljenja kontrole na dijelu navedene ulice sa izrazito visokim stepenom nagiba-nizbrdice, a zatim do pada sa bicikla djeteta S.S., rođen 2003. godine iz Pazarića.\"
Sandzakliji oteli novac, odnosno dileru
sve se to moglo napisati u samo jednoj rijeci! balinluk!!!!!!!!!!!!
hahaha...upravo sam htjela to napisati.....od tolikih desavanja, nasli staviti naslov da je \"gradjaninu Srbije otet novac....\" hahaha........ovaj portal je postao komedija, a urednici, srpski marionete!
od svih ovih vijesti bas ova o momku iz srbije na naslov?? nije dovoljno sto preuvelicavaju iz RSa svaku negativnu prema nju u federaciji a sad i vi...
Ovo se nebi desilo da je Dzeko na vlasti BIH4EVER!