Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E pazi ti tragedije i brat joj stradao od auta.Da im dragi Allah dzenet podari
A kao Alaha nema, šta će da dobiju onda? Oh što mi ove hipoteze idu na nerve...
@RAMMSTEIN Da Njega nema, ne bi ni tebe bilo...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
uh, ovo boli i čitat, a kamoli doživit, da dvoje djece od auta nastrada
dusa lijepa..
tuzno sta drugo reci...svakom se moze desiti svasta ali voziti tako brzo u naseljenom i kroz crveno tu ne treba imati milosti
Treba da dobije maksimalnu kaznu kao ona dvojica majmuna sto su bezobzirno ubilu onu djevojku Arnelu Dzogic i ovaj je ubio dvije djevojke bezobzirno i treba da dobije 45 godina zatvora i da se to vise ne ponovi za uzor divljacima!
i za tu dovijicu i za ovog jedino pravedno rješenje je METAK U ČELO tj.smrtna kazna
sad trenutno samo mislim na njihove roditelje,ni na sta vise,pa ni na tog ubicu koji im je unistio zivot zauvijek,i njima i njihovim porodicama.Ne poznajem dijevojke al knedla mi jos stoji u grlu od kako sam cula vijest sinoc,nevine duse,napustis svoj grad da dodzes ovdje da studiras,napustis svoju porodicu da studiras,roditelj od usta svojih odvaja da tebi da ,da pokrivas troskove skolovanja.IZADZES NA ULICU I UBIJETE TE TAKO NEKO.PA BOZE IMAL TE.ZASTO PITAM SE PO STO PUTA,ZASTO,ZBOG CEGA.
sabur roditeljima.
Neka bar Bugojno proglasi dan žalosti, kad neće Sarajevo, Ajnadžićeva općina Centar !
Srce mi se cijepa na pola.Nije patetika,ali dijete koje je doslo da studira,da se bori za bolju buducnost,da bude koristan clan drustvene zajednice,ovako da zavrsi zbog maloumnika koji u ovoj tzv drzavi rade sta zele. Dragim djevojkama,neka dragi Allah otvori vrata dzeneta i uvede ih u svoje najljepse baste,porodici sabura da izdrze ovu bol,a UBICI dozivotnu patnju,kao i njegovim roditeljima koji su odgojili MONSTRUMA!
veceras u 20h svi ispred muzeja
Dragi roditelji, da vam Allah da sabura u ovim trenucima. Pretuzno.
Ja sam zaplakao to je jace od mene, duse drage nek vam Allah dragi podari dzenet, a majmuna koji je pobjegao dati smrtnu kaznu, KAKO NEMAS SRCA JADNICE JEDAN POBJECI I KRITI SE :(
Jadni roditelji :(( Ne daj Boze nikom ovakvog iskusenja :((
Srce mlado... neće više kucati. Oj Sanjine, gdje si se sakrio...
treba vec jednom kazniti ubice na cestama pola ih hoda ulicom pola vozi ponovo nema kazne zato i jeste ovako SRAMOTA!!! PORODICI SAMO SABURA
Ne može se kazniti bez novog zakona. Al Bakiru nije interes rigorozan zakon, bolje klepati kaznice al na veliko. Da su kazne 10.000 KM niko ne bi činio prekršaje.