Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet Golf. Golfove često voze psihički nestabilne osobe.
Pošto vidim da Vam je normalno da se po putevima vozi 10 - 15 km/h, laku noć.
meth XXI ovo mi se stvarno desilo večeras, a ako se tebi to ne dešava onda ne znam gdje živiš, ili ti je možda 15 pa ne voziš. A to šamaranje, probaj ako možeš.
prije nego što napadnete na narod koji vozi kultivatore, zaprege i slično, iz nuzde, pogledajte o kakvoj se krivini radi, pa ovde auto ne bi trebalo brze od 20 km/h da ide.. http://www.avaz.ba/storage/2014/09/18/thumbs/541b25d8-a9e4-4530-b9e8-4ec6b0765237-saobracajna-nezgoda-kod-gracanice-718x446.JPG
Hajde nauči me matere ti.
Traktori, konjske zaprege, ili pretovareni kamioni se mogu naći samo na putevima u BiH i Srbiji. Čak ih nema više ni u Hrvatskoj. Ko je kriv?
Ja.
Policijo radi svoj posao. Šta rade na cesti vozila koja ne mogu ići brže od 20 km/h. To su ubice. Prije dva mjeseca sam na punoj obišao kamion iza kojeg sam morao voziti u prvoj i drot mi naplati kaznu. To nije preticanje, nego obilazak prepreke na putu, ali hajde ti to objasni našem balvanu od drota.
Šta radi moto kultivator na cesti. I ja sam danas u krivini našao u 8 navečer traktor sa prikolicom bez farova. Naravno da se gine kad se po magistralnim putevima voze traktori, moto kultivatori ili konjske zaprege.
imaš li još šta da izmisliš? Da nisi još nekad obišao parkiran Airbus a380 i drot ti naplatio kaznu? Hoćeš opet pisati parole? STOP PARKIRANJU AVIONA PO MAGISTRALNIM PUTEVIMA. Ih što bi vas par ovdje trebalo dobro šamarati dok se ne osvijestite