Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo muslimani ...samo to i znate
srpska genocidna propaganda vise ne pali u nosni i hercegovini...to je bosanaka pravoslavna crkva i ostat ce bezkicmenjaku genocidni! drzis se za slamku jer druge nejma...nece nam vise bezkicmena serbska popadija pisat historiju vec bosanci!!! bosancica je ko bosanski jezik identitet nacije bosne i hercegovine ko i stecci, pokusavas prisvojti bosansku crkvu, stecke, pisanje, rijecnik, imena, crkvu, identitet bosne i hercegovine bezkicmenoj ne hriscanskoj serbskoj bandii koljaca , siledzija i ubica, neces vise ti sto si do juce harao po bosni i hercegovini ucit starosjedioce bosnoherceovce ko su i sta su tupane sebski krvolocni!
zaista mi drago da vidim ovakve komentare, samo 4 nacionalistička. nadam se da je to neki znak. neko napisa \'\'bosanska pravoslavna crkva\'\'. tako nešto ne postoji kod nas, imate srpsku PC, rusku PC, grčku PC... jasno da je srpska. što se tiče rušenja vjerskih objekata, pa alija nije smio da ih ruši jer je zapadu prodavao politiku borbe za mir, ne zato što je bio tolerantan, a ovi moji u rs sve sravnili, istina. BILO - NE PONOVILO SE
Opljačkana raiffeisen banka na Hrasnici, hehe brži sam od Sa-x :))
propade ti provokacija \"Mujke\", malo si priglup. Mi kažemo piva, ne pivo. Živio ti meni Mujke Srbine.
Eee,baliye,zapaliste i ovo..yebem li vam onog poslanika Pedofila u pakaš.
Odlicno ,neka se zatre sve srpsko....Ko je zapali ima pivo kada ga vidim....
srbi i srbija ne postoje, to su samo jedna banda k\'oljaca, s\'iledzija, u\'bica, r\'usitelja, l\'opova i g\'enocidasa! ova crkva je BOSANSKA pravoslvna crkva i to ce i OSTATI a kome to ne odgovara nek se ode zalit svome krv\'olocnom serbskom bogu! srbi nisu hriscani, da jesu oni nebi vec skoro dvjesta godina sve zivo u\'bijali, si\'lovali i r\'usili!
sto je dobar onaj bmw na trotoaru
cuvali smo je k\'o dzamiju...
Stara pravoslavna crkva = stoji na mjestu ko i prije rata Saborna pravoslavna crkva = takodjer SPC u pofalicima = isto Sarajevo nije srusilo niti jednu bogomolju tokom 4 godine opsade i cetnickog grenatiranja. S druge strane, na Banja Luku nije metka ispaljeno, a sve dzamije su sravnjene sa zemljom. Ima nesto zivotinjsko u tim srbima. Umjesto da zive u sadasnjosti i gledaju u buducnost, oni su opsjednuti mitovima, \"junackim\" porazima i davnom turskom okupacijom. Probudite se, zivite u 21. stoljecu. Ja nisam vjernik, ali smatram da je ta crkva (kao i saborna) vazan dio historijskog naslijedja Sarajeva. Da bogdo tako napredno razmisljaju i gradjani Banja Luke (Ferhadija dz, stara 400 god. > srusena) ili npr. Foce (Aladza dz, stara 450 god. > srusena). Da ne govorimo o ostatku RSa... jadno... pravo jadno...
sine max,jako si pametan,bas sam te finog napravio.mama i ja smo jako ponosni na tebe.ozenit ces se fino,po srpski naravno,bit ces srpski svat na srpskoj zemljici u srpskom opanku i srpsku ces celjad da izrodis,ma ima da se nasrbujes u zivotu,bre.blago nama!
Bio sam na licu mjesta od pocetka pozara, vatrogasci su nam odron policija jos gora, nezna se ni ko pije ni ko placa, debeli drotovi nemogu da trce da zaustave saobracaj, vatrogasci kao da je vjezba, sve je to nekako neuigrano, neorganizovano, sta ima veze sto su dosli na vrijeme a nisu, ako su spori u svemu ostalom.....ocaj zivi!
Bgm ja i Džeko nemamo ništa s tim. :/
ma bit ce bogomolja ok, radi se o pomocnim objektima valjda al se ismijah ovim gore komentaria ccc :D