Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde sad ti meni objasni kako nije prijavljeno policiji. Auto gorilo na cesti, vatrogasci stigli, sve procedure nalazu da zatraze asistenciju policije, jer se nalaze na sred ceste. I da policija regulira promet dok se vozilo ne ukloni.
To ti je kad uzmes polovnog BMWa sa 600.000 na satu i hoces da se khurcis
Jeste ali on ne zna da je 600000 na satu,njemu pise 176000.
Kako bolan papak ti znas koliko je njemu na satu? Ne mozes komentarisati na bazi pretpostavke, ne znas ni ko je ni sta je i kilometraza ne znaci apsolutno nista, kako vas dvojca ste sigurni da upravo vi ne vozite auto s vracenom kilomezrazom, kakvi glu.pani ovdje pisu da covjek ne povjeruje...
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
varalica iz visokog, tudze suze ga stigle.
Nek vozacu nije nista bilo, a za auto ce lako
U kakvom mi bolesnom drustvu zivimo , moze se zakljuciti po komentarima. Procitah 30-ak komentara i svaki ama bas svaki komentar tipa, kupio auto za kurcenje, kupio auto od 700 000 kilometara, stekne se osjecaj da je svima drago to sto se desilo, samo sto je bmw, ili mercedes ili audi, a vjerovatno ovi koji pisu imaju zelju da posjeduju ovako ili slicno auto a ne mogu, pa se hrane tudjom nesrecom.
Cuj da mi bude drago jer se zapalilo? Ako si ti bolestan nije svako. Druga stvar ja kupujem novo auto tako da nikakve zavisti ne mogu imati prema ljudima koji kupe polovnjaka istrosenog sto im neko uvali, vise mi je zao jer ne mogu da priuste sebi nesto bolje i da se sigurnije voze, pozdrav za tebe
SDA je krivaaa😃😍
Uzrok su nestrucni majstori/odrzavanje
Evo pritrcali klix inzenjeri i strucnjaci iz autoindustrije da prokomentarisu
Renault pritekao u pomoć.. Hahaha.. E moj BeMWeje... Sva su auta ista samo je marketing i propaganda različit...
To su ona auta iz poznatih auto kuca sa malom kilometrazom gdje se trgovac kune majkom da je baba iz Njemačke vozila to auto samo do granapa.Ovdje u BiH su sva auta sto su babe vozile do granapa eventualno jednom godisnje su otisle na selo puna Njemačka baba sto voze do granapa.Daju autokuce garancije papir sto vise tinta vrijedi nego garancija.Auto se naravno ne moze voziti majstoru na provjeru ,a sta ces ga i provjeravati kada ga je vozila samo baba.
🇷🇸❤🇷🇸🇷🇸❤❤❤
ovo se desi kad uzmes f10 sa "180.000km" na satu i kad fakat kontas da je toliko preso haha
Ma bravo, on ne zna svoju kilometrazu a ti znas on gl.up ti pametan, ma nemoj mi reci, a reci mi jesi li siguran da upravo ti u ovom trenutku ne vozis auto sa vracenim kilometrima?
normalno da sam siguran kad sam prije 5 godina uzeo novo auto iz fabrike, isto pitanje za tebe jesil ti siguran da ne vozis auto s vracenim kilometrima pametnjakovicu ?
Al to je BMW
Ne znate uzrok, možda je starost auta, možda su loše instalacije za neku nabrijanu muziku s jakim pojačalom, možda neprilagođen akumulator ili je neka elektrika bila nezaštićena pa se skvasila i tinjala itd. itd. itd.
Eto ti drzave, dok dodju vatrogasci, gradjani vec ugasili pozar.
Jer već imaju protivpožarne aparate uz sebe, treba ti biti drago što su ga ugasili prije nego što su oni došli
Eto u drugim drzavama u svakoj ulici imaju vateogasce spremne... Nemaju, ali tamo kad cuju sirenu, narednih 200 metara vec su se svi pomakli u stranu, a kod nas na mostu na Skenderiji vatrogasci stoje u koloni a takvi pametnjakovici ko ti nece da se popnu na trotoar ili stoje na semaforu i gledaju ko telad, odmahuju rukama, gdje cu... A kad treba stati u prodavnicu, kladionicu, po cigare, tad se penju i preko prepreka...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)