Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zagrijali stolicu previse ovaj semestar....
komsije....
Nadam se da je ovo samo vježba prve vatrogasne brigade
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Neko nije izganjao uslov....
i ja pomisilih...tako su palili dnevnike u srednjoj..
Gori vatra sad u namaaaaa!!!
Kazali su, pa su kazali.... novinar.
sve je ovo podmetnuto i sabotaza... i opet kazem investirajte u kamere gdje god mozete...
@brriss2x...zapikano za plac. Nekom SDA botu!
stay znaci pusiti ispod klupe
na vatrogasnom kamionu pise feuerwehr, HHAHAHAHAHAH, pa nismo njemacka pokrajina ako su nam donirali ovaj kamion......
Vala i ja sam se cudio, da se ne moze odvojiti ukupno 100 KM da se skine natpis, ispolira i ponovo zalijepe naljepnice na nasem jeziku...
Može, ali znaš kako ide, taj natpis predstavlja stanje u vatrogasnoj brigadi, a to predstavlja stanje u kantonu, pa tako i državi.
Srbi su piromani..
mi bosnjaci smo srbi islamske vjere
@zastokIixE pedofilu krezavi ne kopiraj druge kopile jedno!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kaze avaz haos u sarajevu, gori zgrada. A haman da nije haos kada nema redovno vode :)
Kaze avaz haos u sarajevu, gori zgrada. A haman da nije haos kada nema redovno vode :)
Cuj napusten imaju tri amfiteatra obnovljena, sigurno je pozar iz prizemlja dole su ko fol otvarali firme magacine
Ugasite komentare pustate debile da iznose svoja debilna misljenja.
Ovo ce vjerovatno izgorit, onda jedno godinu nece biti para da se to napravi. Fakultet ce u neku supi premjestit i prodat nekom hadziji zemlju i objekat i on ce napravit novi stambenu zgradu. Lokacija vrh, vilsonovo setaliste iza. Za hadzije da kupe sebi po 100 kvadrata da zive lijepo.
Ovo je samo jedna zgrada fakulteta u kojoj se nalaze amfiteatri i par učionica, ostalo je napušteno kao što piše u tekstu. Lijevo se nalazi stara zgrada sa većinom sadržaja.
Sreca pa se nije zapalio poslije 23:00 kada nema vode za pice a jos manje za gasenje ;)
gore fakulteti, nema vode u gradu, vrse se nuzde na javnim mjestima u gradu, prodaje se zemlja arapima, gusi se u dimu u zimskim mjesecima, istovaraju se drva u ferhadiji, grasovi autobusi gore ili su kvaru a linije neredovne, nargile se puse a na proteste i izbore se ne izlazi, pucnjava svaki dan, bombe se bacaju po kaficima, Skaka se bori protiv antifasizma a Nefic idalje tvrdi da je sigurnosna situacija u Sarajevu zadovoljavajuća, u KCUS-u uvedena apsolutna monarhija, usteda na pacijentima
Aman zaman.... :O
Neka gori, ionako je to odavno prestala biti obrazovna institucija, vec institucija za uhljebljavanje stranackog kadra i ispiranje mozgova omladini, ionako nemaju nikakvu opremu, sve je staro, ostalo iz socijalizma.