Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Toliko o samoizolaciji ! Kome ovo koristi ?
Srbijanac peko crve na korijenju sa gljivama
Pojedinci i neodgovorni šire strah na građane i namjerno naše vatrogasce tjeraju da troše resurse da nebi bili dostupni u gradu.Mislim da je vreme da se uvede policijski sat sa dugim cijevima i da se postave maksimalne kontrole.Dali su oni u opšte svesni šta nas sve čeka?Što sebe ne zapale da nas oslobode njihovog prisustva u ljudskom rodu?
@OKOnaOKO nemoj da misliš
Nema ljudsim glupostima nikad kraja,treba ovom nasem drustvu neko tipa predsjednika sjeverne koreje.Bez degeneka pojednaca nikad rahat necemo bit.Ma nisu ljudi glupi,nema kocke,nema droge,nema previse pametovanja i kvartanja u ono zasta nisi obucen,kad covjek u ovom belaju pravi sranja i probleme metak nije skup
Neko glumi piromana Bez rezanja daj boze da ovo sve izadjem na hajr
Dim Jure de fakto. Haha
Mi treba svi da izumremo, treba zabraniti reprodukciju na ovim prostorima.
Treba naći tu sirovinu što je palio travu i odrati mu kožu
To su ovi što idu na čist zrak.
Sarajevci sprečavaju da korona dođe do grada. Podigli dimnu zavjesu.
Prosto nevjerovatno koliko je paljevina u cijeloj BiH. Primitivci misle da je to "korisno". A štete su daleko veće od koristi. Ne samo od nekontrolisane vatre i posljedično ekonomske štete, nego su tu zagađenja zraka, i stradanje mladih životinja koja su tek rođene. Proljeće je reproduktivna faza za gotovo sve divlje životinje. U civiliziranim zemljama, paljevina je krivično djelo.
Hallooo i Žuć Gori vidim sa prozora obadvije vatre
only shit
GORIMO MI ODAVNO
I na Žuću isto !!!!