Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za vasu informaciju nisu izletnici nego mještani koji zive gore u selu Turovi kod Trnova.....
Debilizam.
Sve suho ko barut. Ako je sada, kako ce tek i kakvi ce tek pozari biti ljetos?
https://www.youtube.com/watch?v=frswp49gBO4
https://www.novi-svjetski-poredak.com/2016/09/30/bivsi-sef-fbi-a-na-samrti-otkrio-chemtrails-je-zlocin-zlocin-protiv-covjecnosti-zlocin-protiv-svih-naroda-iz-svih-dijelova-svijeta-to-mora-biti-zaustavljeno/
Istražite malo chemtrails i sve će vam piti jasno.Do ovih situacija dolazi kada se nađe povišen nivo aluminija, barija, stroncija, i ovo je sve planirano, da se uništi i priroda i ekosistem, da bi vas strpali u mega gradove i da bi bili ovisni o vladi, u svim segmentima, pocevsi od hrane, vode, novca, svega..
Chemtrailsi više nisu nikakva tajna, te mnogi koji su radili u CIA su priznali kakvi se zločini dešavaju i da se prska atmosfera otrovima iz zraka, i to je potvrđeno labaratorijskim analizama tj. povišena koncentracija teških metala i hemikalija.. Imaju i slike koje pokazuju šta se nalazi u tim avionima kojima se oprašuje stanovništvo (čitaj 'krdo') putem zraka..
@justmemyfriend ti si puko jarane. Nije za ovo kriv ni fbi, ni sda, vec neki papak sto je zaboravio ugasit rostilj
Planirano🤣🤣🤣
Kod čega? hahah
garant ona seljačina bulevar peko klempu pa nastao požar
@cupacups klempo peko klempu