Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne daj Boze nikome ovo. Pa cak ni ovim konjima sto seru s komentarima...
Jeli citava Vatrogasna jedinica dosla od mozda 5 ljudi. A u opstini ima 100 zaposlenih i viska 50. Vatrogasci cuvajte se i sretno.
Kazu Srebrenica je ukleta???Poznam covjeka koji se posle rata vratijo u svoju kucu,kaze nocu sam cuo vise puta plac djece u svom podrumu,nisam smijo pricati,prodam kucu Srbinu,on je u njoj kratko zivijo,proda je Muslimanu,koji u njoj noci samo par noci i izda je dzabe jednom covjeku da tu zivi radi djece da mu idu u skolu i on tu ostaje kratko,sada u kuci vise ne zivi niko,kuca se nalazi blizu autobuske stanice-glavne....
@tale E hebem ti mater onu nepismenu.
sto posto ustaški teroristi ili Vatikan
@Hektor Ma ne to su cetnici sa PTSP om...prozivljavaju ponovo stare dogadaje....
koje je nacinalnosti vatrogasac to je pitanje svih pitanja
Samo da ne bude zrtava i da Tayip ne napadne Holandiju..
Sto kirbas nije na licu mjesta..
Gori dzehenem nad genocidasima
svi cemo izgoriti
zapalio camil
Nebojte se bas taj dodik ima solidarni fond i svima se odbija od plate, iducu sedmicu ce biti novi krov. Da je sda na vlasti bakir se nebi ni po guzici poceso. Nesreca ljudi sto zive u zgradi, lozilo se puno sirova drva pa plane brzo odzak.
dodik ce da ugasi pozar samo da pljune
nadam se da niko nije stradao
Počelo je...
Dodo potpirio grijanje.