Komentari (162)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je dno dna Ovo je brooklin iz 70ih Zašto i ne bi ovo radili Kad znaju, SVE I DA IH UHVATE, kazne nema. Zatvora vidjet očima neće. Jadno i žalosno Al de vi meni ono recite kolko je u nas bošnjaka, kolko srba, hrvata, a kolko ostalih ?????????
Duga čekanja na dijelove kod automehaničara. Koriste se alternativni dobavljači.
treba mi ta zastita ispod motora ..jel jos auto tu...da dodjem 🤣
Ovo samo u BIH
bolje past sa zgrade na zube jebovam amerika i bosna sve
@mujo123456 Jarane po Skandinaviji je ovo svakodnevnica.... Retrovizori, katalizatori, farovi... Istocne lige haraju zadnjih pet-sest godina i skidaju "rezervne dijelove"
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Lijepi moj clio 2 niko ga negleda nisam ga zaključao ne pamtim a djelova na pijaci cak bude. nije skupo auto za svakog treba to opremiti Alarmi kamere blokade zaštita strujom al dobro sad pretjera ja..
Grbavica postala gora od Svrakinog 😃
zamisli vozis golfa
a nista, prati pik ohvh dana i vrati dijelove :/ jbg
jel ovo skrivena kamera
"..a stanari ulice Behdžeta Mutevelića tvrde da ništa nisu čuli." Laze stoka!
Amburator neko je dobro platio.
Nekom automehanicaru dijelova zafalilo
Sto kaze riblja corba,na zapadu nista novo
MA ovo treba vješti javno, neko digne kredit rinta a stoka dođe da štetu napravi. Ebo vas zakon
Nekome trebalo djelova 😂😂
Tako ti je to u državi bez zakona , kazne te za metar drva zatvorom a covjeku auto u dijelovima pokrali ništa. Bit će odgovor od MUP-a nemožes ni osiguranje naplatit nezna se pocinitelj!
Who is Behdžet Mutavelić?
lijepi moj citroen, nece njega niko. Cesto zna bit i otkljucan, ali ne dozivljava ga niko hahaha
ovo je naručeno baš kao kad naručiš picu u Montani...znači pregledaj nedavne udese gdje akter golf 7 i gotovo...nema na čemu drotovi.