Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja sreca da prezive .
U \'ebo te. Dobro su prosli, ako su lakse povrijedjeni.
ne valjaju francuska vozila nista, bolja su švapska 100 puta!
Zbog oštrog starta automobil Adina Džafić-a je dobio crveni karton i izbačen je iz igre :)
Hm... A, nista... BIT CE SRECE IDUCI PUT
neđe je dobre sadake podijelio :)
@grof-a a kojeg igraca IQ nije upitan ????? koliko me sjecanje sluzi, samo jedan je bio doktor-hirurg . ali, on je igrao za svoj cejf !!!!
Je li neko nekad čuo za zdračne jastuke? Da li su oni spasili ono što se spasiti ne može? Inače, kad čovjek pročita ovako sročenu vijest, poželi da sa svojim spolnim organom ostvari dublji kontakt sa spolnim organom ....e ....e.
narode, moze li mi neko pojasniti: kaze li se : taj auto.... ili to auto .... je li imenica \'auto\' : muskog ili srednjeg roda, i kako se mijenja po padezima ??????????? hvala svima !!!!!!!
koji mentalni sklop da moze u gradu ovakvu stetu da napravi?? IQ ovog igrača je ????? fuj
garant je voznja bila prilagodjena uslovima na cesti :D izletila vjeverica i on da ne u.bije jadnu vjevericu napravi stete 30 milja maraka :D i umalo pobij.e 5 ljudi cccc sljedeci put mu zelim manje srece da vise nikad ne ugrozi tudje zivote ;) a sa svojim moze raditi sta hoce ;) nadam se da ce gl..up.ku ovo biti opomena i skola ;)
hvala Bogu da su prezivjeli jer gledajuci ove slike auta izgleda uzasno
Izgledalo i zvučalo je prestrašno! Ovo se desilo ispred moje kuće. Sreća je da niko nije teže ozlijeđen,što izgleda nevjerovatno kada vidite ovaj automobil. Btw ovo sam ja slikao
Haj sto su homoseksualci koji vezuju lisicama toples muskarce u tramvajima, ali sto ne znaju da voze? Zasto pretices kada vidis da idu dva auta iz suprotnog smjera?
ma treba zabranit dolazak dijasporcima, opet izazivaju sudare po cestama
kabriolet al se odlicno pokazao u zastiti.....
ODINE ROKNI SE KR.ME JEDNO ODVRATNO. YEB.ALI TI BORDO PRIJATELJI SVU FAMILIJU ODINEEEEEEEEEEEEEEE