Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije Kahric vec Tahric ...a biscani dobro znaju o kom se radi ne zna se ko je veći lopov od dvojice bandita
SDA sirovine! U jedinstvu je snaga! :)
@dervoffinci ...da te nije 5 korpus u traktor strpao?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
hahah ovo je cirkus od zemlje i izbora
Ovoga po drugi put napadaju u mjesec dana..
Hoce li biti treca sreca:))
Istuko' bi te ja radi imena..ko da si ga prepiso' sa nekog turskog sapuna..
Torbicom ga Fuade…
Evo prijedloga za Parlament FBiH da usvoji novu listu zanimanja i na istu uvrsti "Kadroviranje ispred SDA". Ljudi imaju i izraz za zaposljavanje preko veze "Kadroviranje".
Hatinac nije prigradsko naselje nego skoro centar!
zijade uzmi pistolj i ubij ovog smrada
ko svoj na svog.. ko vam yebe mater
Zar ovaj Emdzad nije u zatvoru ?
Nije prigradsko nego dio grada , nece mu oprostiti gubitak ovih izbora , nema vise kesa bez motike Tahricu , raspakovali sda najvece zlo poslije rata...
BAvi se kadrovskim poslovima za SDA ! Da li je i ono za što je gradonačelnik uhapšen za SDA ili je radio za sebe. Ko onaj Slučaj direktora Distribucije Elektroprivrede u Sarajevu !
samo se ubijajte
bruko!!
@BosanskiGaziija nestanak stranke SDA ce bit onoga dana kad drzava bude funkcionisala u pravom smislu te rijeci, kad nestanu struje koje nasrcu na istu..mozda.
@BosanskiGaziija rekao sam mozda.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kako ga nije stid uradit ga dok prica na telefon, mogao mu je ispast Iphone 7 :)