Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Edo, imas li neki dobar prijedlog? Nemas? Evo ja imam za tebe. Idi sprci mater ovom svom iznad SG-u. Ja castim !!!! :-)
@ Mufljuz Pa ti si na svakoj stranici.Nemas pametnija posla u svom zivotu? Znas li sta je socijalni zivot?
hahahaahahah, cuj ovog kretena!!! Pa ko je plakao i cvilio na bjelosvjetskim tv stanicama da ih se spasi od \"aresije i genocida\"!? Koji si ti kreten, to majka ne radja u hiljadu godina.
@ cigani to je jos dobro kad neko raju zove,ali smijesno je kad vidim da neko poziva citavu naciju da im pomogne. POMAGAJ RUSIJO,OOOOOOOOOOJ OTESE NAM SVE:)))))))))))
hehehehe, sto ih je ovaj lik (mufljuz) pogodio u sridu! Pa jeste isti siptari sto se toga tice, samo smijete na grupnjaka napast- To nije nista novo i lik nije otkrio toplu vodu. Bas me podsjetio sonim \"nemoj da ti navucem raju na djale\" jer sam bas to znao doziveti tamo dok sam studirao. Glumi ti nekog jebenog frajera i kad mu svintas samarcinu odma se prijeti rajom i kako cemo se \"vidjeti\"! x puta su se znali skupit da bi tamo nekog vozara ili dosljaka natabali zato sto je nekom od njih dao do znanja da je obicna picka. Tako je to bilo a i danas je. Cast izuzecima i dobrim i kulturnim sarajlijama. Nije ih bas mnogo ostalo.
@Mufljuz GARANT SU TE JEBALI NEGDJE ,OSTALO TI DOZIVOTNA TRAUMA PICKICE:)))
@Mufljuz GARANT SU TE JEBALI NEGDJE ,OSTALO TI DOZIVOTNA TRAUMA PICKICE:)))
Jebo ti siptar mater u ta usta cetnicka, kontas majmune ?!?
@ MUFLJUZ Daj covjece mani se tih glupih komentara.Ne znam sta uopste ovdje radis kad ne priznajes ni Bosnu i Hercegovinu,ni Bosnjake,ni Bosanski jezik. Cuj to \"sarajevski (siptarski)\",a ovim \"3 na 1\" aludiras vjerovatno na ubistvo Denisa Mrnjavca.Vjeruj da je svima u Sarajevu bilo zao tog momka,sto su sarajlije i pokazale svojim protestima i izlascima na ulicu.A u Hrvatskoj je to jedva docekano,objavljivani su veliki naslovi \"Bosnjaci ubili Hrvata\" iako ti gadovi uopste nisu ni znali da je momak katolik
I mene su tako prije koju godinu trojica napali....sa ledja, prave face....dabogda im se sjeme zatrlo...
POznata sarajevska (siptarska) hrabrost. Najmanje 3 na jednog, sto je sigurno, sigurno je! :-) Njihova najpoznatija postapalica je vazda bila:\"Nemoj ba da ti raju navedem\"! Izlisno je uopce pisati o istim, to se zna od davnina....
pa mozda su imali po 6 godina. 3x6=18 tamam za fajta :S
SARAJEVO SARAJEVO ŠEHER BOSNO VOOLIM TEE..
Trojica na osamnaestogodišnjaka?! Kakav junakluk! Fuj!
i ovdje!!! jel\' bio pun mjesec sinoc, pa ljudi poludili totalno