Komentari (231)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedan sandzaklija drugi cigan......ljepota.....
Jadovi naki jadni .. balavci, ono se naslo saketati na sred ulice? Odrat od batina .. gurnuti niz stepeniste a u zapisnik neka udje sa se dingospo u sulji pokliznuo .. mamu vam na ud nabijem jadovi bijedni !
Ne trpajte našu braću Sandžaklije. Cigane treba otjerati u Rumuniju,ebo ih SejdićFinci
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Eto šta smo dočekali da nas cigani udaraju, a ne možeš ostati od njihovog prosjačenja.
Ja cu skodu ipak Haha
Staje sa ovim videom malo koji mogu otvoriti davidim desavanje.Ilije domene ili do moje tehnike SYMLJAM ilije do Klix.ba.Rjesenje pronadzem?
samo zatvoriti u jednu prostoriju,pustiti cetvoricu drotova sa fantomkama na glavi da se igraju dodavanja sa njima sa noge na nogu
"Dođe vrijeme kad pametan zašuti, budala progovori, fukara se obogati. ,,Narod los, vlast gora, tuzilastvo korumpirano - najgore.U Titovoj drzavi ovakvi su su vozili konjskim zapregama, radnik vozio auto.Sve se okrenuse vrijednosti u BiH sa ovim ,,demokratama" na vlasti -citaj naci kleptomanima.Narod ZNA i olos zna vidim.
zato svako treba imati u autu nesto primjerno za licnu zastitu.obro bi on bostan da je naletio na filskog junaka
šta je ovo sve bebe za volanom ,pa zar ono može dohvatiti kočnice...nemojte im suditi nisu dovoljno visoki za kočnice vidite da su otišli mami da plaču za sranje koje su napravili...bebe male slatke
Nadam se da će danas u toku dana posle davanja iskaza biti pušteni na slobodu jer nema osnova za zadržavanje istih u pritvoru.Pa šta,svakom se može desiti nešto slično.Sigurnosna situacija je skoro pa idealna a ovakve stvari se dešavaju svugdje u svijetu.Možda je jedino mala razlika u ovome oko zadržavanja u pritvoru.Naše tužilaštvo je više onako za milovanje,ili nešto slično.
Ma nista se vi ne sikirajte pišace oni krv bar mjesec dana i popušice mimo svojih i dosta tuđih djela.
U Zenicu kada podjem ja, prati me 5-6 drotova....
gledaj ti jadova to nema ni 20 kila sa tamponom u pakašu!! treba vas ispresavijat!!
"Kamere Hayat TV-a snimile su incident koji se dogodio na kružnom toku, a potom su se, zajedno s policijom, dali u potjeru za odbjeglim vozačem. " Da se zamislis
https://www.youtube.com/watch?v=u8mBurBt1eY
Jazuk što je vojni rok ukinut. Trebalo je to poslat' u pješadiju na vakat, a i babu mu u njega, u rezervu zovnut' da se sabura i on i mali njegov dozovu.
i onda audi sutra na piku bez packe sjedi i vozi,aha
napkon i da policija stane u sluzbu gradjana.
Pa uvijek tako i jeste, ali vi to necete da priznate!
na stranu sve ganci se zove Roki buhahahha