Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovom lopinasu je sreća da je u biznis"kako zaraditi prvi milion"usao sa Damirom Hadzicem.SDP je morao uz Damira osloboditi i saucesnika.Ovaj je samo kolateralne sreca.
Očito nije očekiv’o da će izaći,jaknu nije obuk’o
KAKAV OGAVAN LIK, NEMA DALJE, DNO..
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
@Denassiana je li to nekog iz svoje porodice nudiš idiote?
dno naseg pravosuđa koje je TOTALNO politički element, i po stoti put ponavljam: ovo oslobađanje radeljasa i hadzica je najbolji pokazatelj moći zlatka lagumdzije. ova tzv je firma foteljasa. mi smo samo njihovo roblje!!
Ovog lopinu treba pratiti sipa on nemoze da zivi ako nevara i kaze
@Ramiz1960 ma šta kažeš!?
"Esed Radeljaš napustio zatvor..." "Esad Radeljaš (Arhiv)..." "Esed Radeljaš napustio je Kazneno-popravni zavod..." "Esed Radeljaš je u pritvoru proveo..." "Podsjećamo, Kantonalni sud u Sarajevu je Eseda Radeljaša..." " Esad Radeljaš Muhidin Kapo " Je li Esed ili Esad? De se odlucite.
Pravac direktorska pozicija ili ministarska fotelja. Lagano xd
Steta i losa porukaostalim
NEGO odakle mu 114 milja da vrati??????????????????ja menee budale...pa ukrao!! :D
ovo nema nigdje... pa kakav je to sud i kakva je to pravda da ovako dva fina i postena covjeka leze samo zbog cca 115 hiljada km... pa jbt nije milion...
pušćalo ga,hej.....
A Damir Hadzic i SDP kompanija dobri 500 000KM
već
A pojedini slobodno hodaju gradom