Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ak 47 je najbolje sredstvo protiv vlahoparazita
Nema tu nikakvog straha i tenzija, moj Ermine! Sa krmetnjacima moras razgovarati jezikom koji oni razumiju. Ti nisi nista kriv, a tebe napadaju. Nabavi pistolj, pa prvom prilikom kada ti naleti masnoslavni terorist, saspi u njega cijeli sanzer i vrati ga u horizontalnom polozaju u krmetnjak.
Ovako razmišlja SVAKI đikan...zločinac do zločinca
Tačno bih mu obje ruke odsjekao, pa bio ga Srbin, Hrvat, Bošnjak, Uzbekistanac... ovo je svakako upereno protiv svih građana samim tim što izaziva tenzije koje nikom normalnom ne prijaju. Samo da se otkrije ko je taj hajvan i nadam se da će zažaliti što se rodio.
Trebaju komsije Srbi svako vece na smijenu spavati kod covjeka da mu daju neku sigurnost
Nikad oni pameti doci nece
Srbi iz Šumske su mentalno zaostali ljudi, žive u 15. stoljeću
Samo se obratite el Baketu i zaokruzite SDA noorood znooo i ne bojte se :-)
Boli neka stvar lidere u Bosnjaka za povratnike. Laju na svakom koraku, boli ga, u Saraevu kulira, lazni patriotizam siri i skuplja poene pred izbore, a to sto povratniku zapale auto, kuci, potruju stoku od koje zivi, koga to briga.
Šta politika uradi sa insana!
MAYKU IM VLAŠKU YE6EM.
Evo ja kao Srbin koji je protjeran mogu opusteno reci da je ovo bzv. Ako mu je neko zapalio od Srba to ne treba da radi.Cisto sto je to sirotinja koja sastavlja kraj sa krajem...
..a ako nije sirotinja?? Posten ti je komentar samo ovo para malo usi “cisto sto je sirotinja”
a odakle si ti protjeran?? nemoj samo reći iz Sarajeva...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
jest ti srecu auta zapalio smece obicno
Pa da su i zaprezna kola radi se i licnoj svojini..zamisli sebe ako ti kad ko ukro kliker ko malcu il slicicu? Ako te ko gurnuo, mater opsovao? Sve su to napadi, zastrasivanja na licnost, da te napravi malim da ne znas ni zinut vise, cilj znamo sta je..
Ma u pravu si ti , samo sto to auto prlja zrak bolje da ga nema. Staromodno nesigurno to je vec za bacit od davno.
ja bi se prvo plašio porodicu staviti u taj golf,a onda sve ostalo .. kupi prnji i bježi u Njemačku, jedan je život
Ne daj se Žuti !!!
Bjezi Bosnjace, fataj se Zapada kao i ostali. Cemu borba, cemu prkos, cemu domovina