Komentari (296)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to je prava policija, iz koje su stanice da pošaljem kafu i bombonjeru
ovaj što je dao minu dabogda i njeg upucali
pa počeli su radit, samo da se ne okuraže.....drina kada tebe ulove, ja ću te rado kupiti od njih, preparirat i staviti na zid, da se mogu hvaliti kako sam krme ulovio
Podrska Policiji nebitno iz kojeg entiteta, Policajce treba nagraditi, dosta nam je terora, otmice gradjana, otmice i kradje automobila, pucanja po ulicama, reketiranja. One koji nece po zakonu treba ispratiti sa metkom u čelu, el fatiha.
Neko ko je bjezao od dvije Policije i pucao na istu sigurno nije nevin. Jos jednom Policijo hvala vam.
Nije to sirotinja, to je lokalni kabadahija kojeg su gonile dvije Policije, nema opravdanja za njega. Policija treba da skine jos dvadesetak kabadahija koje guse Sarajevo pa da mirno zivimo. Sto se tice foteljasa imaju izbori, imaju protesti, lincovanje itd..., na kraju politicari se ne pucaju po kvartovima niti po Trebevicu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kao prvo; nije Čemerlića, nego Ćemerlića, kao drugo Hamdije Ćemerlića nije na Grbavici, nego na Pofalićima, kao treće sad mi ništa nije jasno!!!
hamdije cemerlica je i na pofalicima i na grbavici
Ja, ja,preko mosta, pa do trole... :p
Veliki gubitak za domaću umjetnost i znanost..
Šteta...Potomak fine familije.Policajcu dodijeliti najveće priznanje .http://novi.ba/clanak/26993/znate-li-ko-je-bio-adis-dordijevic-momak-koji-je-danas-ubijen-u-sarajevu
Kakav god da je bio, najvjerotatnije je imao majku... Ne radujem se nicijoj smrti... Nek mu je rahmet dusi, a porodici sabur. P.s., za ove sto se raduju, nek krenu od sebe i od svojih bliznjih. Imat cete i vi djecu, i vase dijete moze bit kao ovaj momak.
Ne kazem da ga nije stigla Bozija kazna, ali cemu komentari koji bukvalno slave neciju smrt?! Komentarisi nesto pametno ili suti (ne obracam se direktno tebi, Luno, vec svima) !
HashimaKurtz Kakva božija kazna ?hahahahah stigo ga metak !
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
pa abdejtuj ovaj clanak vise da ljudi ne nagadjaju u komentarima od kojih mi se povraca.
Bonnie & Clhde furka, ovo ono.
Koliko nas je lopova u BiH ne bi niko ziv ostao svi bi se morali upucati u glavu! Svi smo mi lopovi od vrha do dna!
jel zna neko sta se stvarno desilo? pominje se spid, brza voznja, otmica, pa da je oteto dijete, cura, momak? nekako puno svega .
zna se sta se radi na trebevicu
prije bila jebacina sad otimacina
dok saznamo pravu pricu bice da je lejla traktor vozila,a gospon djordji u autu iza policije ccc..more verzija po netu
Ne kontam oteo djevojku i ta ista pucala na policajce mislim znao sam dzurdija licno i ovi me ne cudi al nema logike
PRIJE 4 DANA OTIŠAO JE SIBIRSKI HASKI OD VLASNIKA. MOLIM SVE KOJI NEŠTO ZNAJU ILI SU GA VIDJELI NEKA SE JAVE NA BROJ 062 637 525.HVALA
Samo da nije krenuo putem Vraca-Trebević.
ucehruga, trebo si iti cojeku ostavit broj.
Vazda kad sam na odmoru neka furka dešavanja :D
Cokimo ti trešnjicu :*
Ti baš zapeo ....
Potpisujem da sve i jednog ovako treba! I da se uvede zakon kao u americi da gradjani budu oslobodjeni optuzbi ukoliko ubiju lopova na svom posjedu!