Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
imao vise oruzja nego zepa 92.
Lik se vratio iz Sirije, bio u zatvoru. Pustili ga a onda nasli sa arsenalom oruzja i dali mu 2 godine. Tom covjeku ako se ukaze prilika, napravit ce teroristicki napad za 2 godine! Onda ce biti "policiji od ranije poznat"!
"Ama nema u Bosni terorista" ponavljaju ko papagaji- a svaki dan "pronadju" jednoga "gursuza"!
Vidis "uhljupa"- ne lici na "normalnoga" covjeka! Guba!
Kaže meni prijatelj iz BL, uhvatila ga policija sa nelegalnim oružijem kad su ga zaustavili i samo mu rekli da bolje sakrije to oružije..
Pametni... Videli gloopi boošnjo hoće da se diže u vazduh za Alaha i pobije još toliko gloopih boošnja pa ga pustili.
Lazes...
Treba svaki Bošnjak da ima ovakvo oružje u kući ali ovaj kreten očigledno nije znao da sakrije a s obzirom da je poprilično glup od njega bolje nisam ni očekivao..Kreten klasićan i ovo oružije sada ide u skladišta gdje će đikani da ga kradu i preprodaju...Objesiti ga treba za ovo..
I onda kažu boošnje nisu teroristi... Ma kakvi... Pola nacije je ovakvo.
@Brus.Vejnov.Sobar samo pola pa dobro je obzirom da su djikani 100% teroristi sto su dokazali dugogodišnjim terorisnjem gradjana Sarajeva i na kraju odudjeni kao uzp genocidosi.
Zašto ove vehabije u zatvoru postanu pederi? Zašto im je merak karati se u dupe?
koliko li je samo četnika procesuirano zbog učestvovanja u ruskoj agresiji na ukrajinu volo bih znati
Ni jedan niti ce biti moj drug
Nije to nista, svi trebaju imati ovako nesto pa jos i vise. Srbi ako saznaju da su Bosnjaci nenaoruzani, genocid opet slijedi nad civilima, starcima, zenama i djeci, zato, zimnicu treba pripremiti, skriti, cuvati i cekati da ovima naraste dama iz osiromasenog entiteta
A u men komsija Ratko sto ima cijeli arsenal nikom nista
Ako znas........prijavi...........u protivnom........tisu
@ogledalce pa prijavi nelegalno oruze.......sto lupas minus.........I am on your side
nemojte bolan bošnju. nije on... aloha mi.
trebalo mu je dati 10 za svaki slucaj