Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nevin iz zvorniks? Dobar vic ...
"Radimo obične poslove, ne postoji osoba s kojom ne pričamo u Zvorniku. Pricate mozda samo sa Srbima :)
srpski terorizam
I kaze pezo, reno...citroen. Nema bez svabe nista.
šta ste se odmah zapalili k'o luć sa silamski terorizmom, ko zna možda je odmazda ukrajinaca...samo nagađate!
OBAVEZNO POGLEDATI https://video-vie1-1.xx.fbcdn.net/hvideo-xtp1/v/t42.1790-2/10820869_1038287879521801_388983096_n.mp4?efg=eyJybHIiOjcyMCwicmxhIjo3ODB9&rl=720&vabr=400&oh=0072a44a4740564b1d94bb2a49b7d380&oe=55B2325F
Moj ti je savjet da se zabiješ u taj svoj brlog i da ne izlaziš napolje,kvariš ljudima dan.
gluposti!
Nevin iz zvorniks? Dobar vic ...
Počelo je ISIL ................
Očekivati je brzo pronalaženje kriminalaca , koji su počinili teško krivično djelo ugrožavanja opće sigurnosti i namjerno izazivanje i nanošenje visoke materijalne štete. Najstrože treba početi kažnjavati sve one koji počinu ovakva teška krivična djela i jednako tako najstrože kažnjavati nositelje ne prijavljenog oružja i ubojnih sredstava.
Da nisu "beli orlovi" ili "arkanovi mačići" paak
balije ponovo
Šta su to balije? Jel se to jede??? Šta je to??
http://***/wp/?p=164471 .... objavite ovo
poskok info
I što je najgore nikom ništa..., a zna se da ovako stanje nije održivo i da ovakve stvari narušavaju međunacionalne odnose, izazivaju nepovjerenje, pa ovakve akte treba tretirati kao napad na stabilnost države pa tako i na njenu opstojnost. Ovo mogu raditi samo zločinci kojim nije stalo do BiH, koji sijaju mržnju i koji nastavljaju etničko čišćenje i progon Hrvata. Očekuje se odlučna i ozbiljna policijska potraga i uključivanje najviših državnih policijskih struktura te brzo izvođenje zlikovaca pred lice pravde.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
...dignut, jel na klocevima ??