Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
........ ja policije i 'ovana! Zašto mi plaćamo ove BANDITE! Oni ne znaju pronaći adresu a kamoli da pronađu zločinca! Ili možda oni samo rade što im korumpirani šefovi narede?
@iza tebe Haha neka si mu ispunio dugovječnu guslarsko-naricajuću želju svaka ti čast. Ja mislim da je sad svršio u gaće od 'svetog uzbuđenja'. haahaahaha bolesnik.
Evo ja cu dalje da se ne mucite: Počinilac uhvaćen, od ranije poznat policiji, incijala (x.y), kantonalni tuzliac nalozio pritvor od 24 sata, advokat optuzenog zatrazio odbranu sa slobode, optuzeni pusten nakon 24 sata da se brani sa slobode i ..... sve ovo isto za jedno mjesec dana.
HAJMO BOSNO....HAJMO 5 KORPUS.....KAD CE VISE TAJ REFERENDUM.....DA HOCE VISE PUKNUTI.....HANDZAR CEKA...NAOSTREN
sigurno je neka fina, religiozna i postena porodica
Mozda nije namjerno, pa ja...
BOŠKO BUHA.
Mandzo, stara sarajevska ilidzanska porodica sa Pestera, adano.
Ilidža Aquarius est. 10 AD. Preselio sam se iz Sarajeva na Ilidžu jer je punooooooo bolje
Ima li šta novo u vezi koncerta Dine Merlina, da li trava nakon koncerta i dalje raste,itd?
Buđenje, buđenje ( jebiga nema pijetlova iliti horoza)
I mene ovo čudi, kakav sve svijet ovdje pise i šta piše. Vrlo je diskutabilno ko ste vi i šta hoćete da postignete. Osjetio sam potrebu da napisem nesto i da vas demantujem. Slucajno znam i zivim na opštini Ilidzi i moram vas razocarati radi se o totalno nevinoj porodici, familiji koji nemaju kriminalni dosje niti ga mogu imati. Cisto prezivljavanje, ne mogu vise da napisem kako ne bih ugrozio njihovu privatnost. lp
''No, policijski službenici su se ponovno vratili na teren i provjerili navode prijave te pronašli mjesto eksplozije..'' BRAVO, čestitam, HVALA.
Mozda je baba poslije bacila bombu da ljudi dzabe ne dolaze
Jeli kuća političara, tajkuna ili mafijaša? Čim se ne objavljuju podatci jeste jedno od tri nabrojana!
Kukavicki cin zastrasivanja sarajevskih pi..ca koje ne smiju prsa u prsa
bomba bačena napravljen krater 😁😁😁😁 haha pa krater ne napravi ni haubica 155 haha 😁😁😁😁😁 cirkus
ove minuse udaraju oni sto nikad nisu vidjeli kako izgleda ozbiljna rupa od granate 😁😁😁😁😁
ma ručna bomba ne napravi ni poštenu rupu za klikere 😁😁😁😁😁
Zavidi nam i Texas..svaki dan sranje bez predaha...