Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma pustite ljude slavili pobjedu malo oduska nije na odmet lakse se dise
Nekome se učinilo da vidi Kukića...
hoce neki po pickici da dobiju ,pa ce biti opet hilfe,hilfe Genscher !!!
ercegovci slavili poraz :)
Islamski teroristi pokusali napad na djecu !!!
Eh da ima tih kako ti kazes islamskih terorista u BIH dosad bi oni tebe pronasli nebi ti ovde svaki dan podrzavo genocid i fasizam kao juce sto kazes da je trebo milan lukic popalit zene i djecu koju su tranpsorovali-protjerivali iz Srebrenice,nego nema tih sto ih ti prozivas da ti osijeku te prljave prste ppa bi tipko mojim gurcem po tastaturi, prljavi fasisto..
Naravno da je gospodin Lukic trebao pošpricati malo benzinom. On je to PERFEKTNO ODRADJ8VAO mada moram priznati da mi se dopada i odlican posao u Ahmicima :)))