Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Surova realnost i svakodnevnica u ovoj džungli od “države”.
@leksaurin10 - Nije ovo džungla - ovo je MOČVARA - sve se usmrdilo, i svi smo u shranyu do koljena
@leksaurin10 To sto je netko s F dijagnozom nije kriva drzava!Ovo je zlocin iz strasti,opet muskarac koji se ne moze nositi s zivotom ubije zenu pa sebe.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sta su to "jake policijske snage" ?
@ChupaChups. vise od dvadeset uhljeba grupisano na jednom mjestu...
jest mi je zao majke mi :..(
ovde luzeri sa sifrom F opravdavaju to sa obrazlozenjima imaginarnih, iracionalnih kategorija tipa krivi su "ovi na vlasti", drzava i slicni idiotluci. zapravo hoce da kazu da i oni pripadaju potencionalnim koljacima svojih zena, aktiviranja bombi pred djecom isl i da je samo pitanje vremena kada ce. A pravi razlog kod ovakvih gubitnika je sto nemaju muda da se suprotstave cinjenicama I REALNOSTI. jer uvjek, uvek ima RJESENJE!
@esubhanala ...potencijalnim.....
jel iko zabrinut kod nas osim incka? narode jel vam toliko svejedno sta se desava? ubijte se svi kolektivno
Hočemol?
Ima tu budala da normalan covjek ni zamisliti to nemoze dok vlast pa i komsije nista ne cine sem traca i ruganja!
A budale........
Među ubicama i monstrumima je jako mali procenat ''psihičkih bolesnika'' sve su to fini porodični ljudi, dobre komšije, sjajni prijatelji, ljubazni poznanici sa fitnesa ili maloga nogometa.
Dijete ?! 20 mu godina !!!!
@onako_ja Zbog cega minisi? Pise 20 mu godina !!!!!!!!!!!!!!!!! Je li to dijete?
..jbt ja muskarcine, zaklao zenu, pa se raznio bombom a usput ugrozio i djete...e to je frajer...
Klixe ili koji ga vec radis moderator ili admin-e Mami svojoj brisi paksu,realne i istinite komentare brisete,ko vam je kriv sto nemate profesionalce na terenu,politicki nastrojena stranicoo.
Mnogi ljudi neznaju izac iz problema i onda kaznjavaju sve oko sebe.Dakle sebicnist.Ako je nemogu neces ni ti.Sta je razlog moze svasta biti a mozda i ljubomora.
boze sacuvaj uzas
Kolektivno psihički bolestan narod.
Bolje da je konj otisao do vlade TK i aktivirao bombu, barem bi postao heroj naroda, a ovako obicno govno.
@podstanarxxl Tako mnogi govore i za nas ratne fajtere kada nam dodje 5 do 12, kao trebamo nekog politicara roknut i slicno...ali ne ide to tako prijatelju :( Neko ko je obolio da rjesava drzavne probleme ili dnevne frustracije ovih koji nisu oboljeli...nikada nije opcija! IZADJIMO NA PROTESTE ZAJEDNO!
Trebao je prvo sebe ubiti pa onda zenu