Komentari (226)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koja bolest...jadno dijete,monstrum mu unisti zivot
Samo dokazuje svojim tim objavama i lajkanjem određenih stranica, na što su spremni neki ljudi ići kako bi se izvukli. Ne bi me čudilo da sutra i ovaj @AuSpoon isto uradi, pa onda napravi sranje.
Nista cudno.. svako ko nesto krije, skriva se iza vjere.. Od narkobosova di pedofila..(svaki narkobos nosi ogromni krst, gradi crkve itd.)to im daje taj neki pplus u drustvu.. Skrivanje iza vjere..tako da su vjerske org. Leglo raznoraznih bolesnika..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kastracija pa na izdržavanje kazne.
Samo kastracija, ne treba izdrzavati kaznu, imao je alatku koju nije znao upotrebljavati, oduzimanjem halata prestaje biti prijetnja pa nema potrebe za lezanjem zatvora.
Svako ko počini krivično djelo dužan je da odleži.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Hajmo, gdje su sada oni dušebrižnici pederski. Kako sad djeci objasniti da to što vi radite je bolest i da nije normalno. I jedan i drugi su maloljetni... I ovaj što mu se sudi je žrtva vaše propagande i vaših parada ponosa.. fuj stoko...
Jadno dijete.....:-( a ovaj idiot,zakon? Dokle štiti monstrume? Inicijali,zatvoreno suđenje? Dajte ga javno objesiti!!! Ne daj Bože da je moje dijete u pitanju,presudio bi mu ja odmah.A i vi klixovci......dajte se bar suzdržite od komentara koji nemaju nikakve veze sa ovim gnusnim činom. Monstrumi ne znaju za vjeru,Boga a vi odmah sve na vjerskoj osnovi i mržnji. Život jednog djeteta je uništen!
peder pedofil, do muda ga odjerasit
objavljujete ime i prezime sa fotografijom doticnog, a onda zakon kaze da ce biti samo inicijali osudjenog. ama takve osobe treba pod hitno zatvoriti i probati lijeciti, bolesno skroz, a trebaju imati kartoteku pedofila i drzati ih daleko od djece kada odsluze kazne, jer nije im vjerovati.
a ima debilnu facu
Izašao sam na vikend iz K.P.Z Zenica. I nemogu da vjerujem šta čitam. "Moj Edine" ..... Jedva čekam da mi dođeš u sobu, i budeš moj cimer. Kakav bi ja sretnik rtek tada bio, nebih žalio da mi uduplaju kaznu, a osuđen sam 7 godina. Amin.
Odmah mu ga odrezati!
Zelim ti dug zivot uz tesku bolest svaka minuta ti bila gora od prethodne ! Amin.
kacavendini mudolizci nesto laprdaju,a iz ruke mu jeli godinama.dali je vasilije prao ruke ja se pitam.
Monstrum.Ceka te adekvatna kazna na ovom i onom svijetu.Za pocetak,takve kao ti najvise vole u zatvoru.Uzivaj idiote.
fuj fuj fuj to treba samo muscit pa pogledaj mu samo bolesne face idiotske joj jadno dijete vec sa 8 god cijeli mu je zivot unisten
U davna vremena ovakvi su se slucajevi rijesavali po kratkom postupku. NA KOLAC BEZ PODMAZIVANJA
Mamu ti bolenu dojate ga meni necemo sudzenje. PLS
zenica čeka ovakve,oženiti će ga već prvu nedjelju u muriji
smrtna kazna jedino