Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
2,6 miliona + 6 godina daleko od fronta.
plus petorica su uspjela pobjeći...
Respiratori 10 miliona i isto mrdelje..
Tolike kazne ne daju kod nas ni masovnim ubicama civila iz proslog rata. Ali ne smijes od kriminalaca krast, to je nedopustivo
Dakle, nas pravosudni sistem je horor i komedija u jednom. Po ovoj presudi, NARAVNO da se kriminal isplati, ali samo u BiH! Gdje ces za 6 godina zaraditi toliku lovu, pa neko bi i duplo duze proveo u zatvoru za tu svotu novca. A nasi zatvori su kao hoteli sa 3 zvjezdice u Turskoj, tako da sve ok. Imas besplatno obroke, toplo ti, besplatnu teretanu... top.
šteta što nisu naši državljani.Uglavnom,u zdravlju ih potrosili kad izadju u nadi da ce obučiti bosance da rade isto.Uvijek sam za da se pljačkaju banke jer i one rade isto nama.
mogul ja lezat za njih za 1/4 para.....
Zar nije mogao sudija kazniti ovu dvojicu,slanjem na istocni front.Avdivka ili Bahmut,ovako jedu i piju djaba dok ne zavrsi rat.
Naravno, novac ne treba da vrate, pa i ja bih za dva miliona i šesto hiljada odrobio 3 godine i one tri će biti pušteni i toje to..
Ne znam jesu li pametni što su krali u disfunkcionalnoj državi ili glupi što kradu u BiH.
isplativo
Lud - zbunjen - normalan
mozda vam janu elmedin ponekad posalje kad nema on vremena
SLAVA RUSIJI
preko olx.ba ukrajinci kao kupuju razne proizvode i tako nekako ne znam ni ja uzmu novac nasem narodu preko kartice ne znam ni ja tacno,uglavnom kad provalis na kraju gdje su pare zavrsile vidis da su kupili oruzije i slicno.Govna
Ako ne znaš, šuti
nikakav problem, neka samo traže pomilovanje od našeg predsjedništva.
umjesto u vlast pa normalno a vidi budala i kako brzo presude mogu se da donesu..Ljebo njemacka dok god je vako u BiH
100.000 digli sa bankomata?🤦‍♂️
I ja se pitam koji to bankomat ima 100.000 u sebi...
Umjesto da su prodali opremu, oni sviraju sad klavir